• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Re-adventure & Alpingaraget
Nyheter

Re-adventure & Alpingaraget

RE-ADVENTURE & ALPINGARAGET

Alpingaraget har inlett ett samarbete med Re-adventure för att erbjuda dig som konsument en möjlighet att aktivt delta i en cirkulär konsumtion. Om du lämnar in det du inte längre använder hos oss så ser vi till att dina plagg hamnar hos dem. Som tack för det får du 20% rabatt* när du ersätter ditt gamla plagg med ett nytt motsvarande plagg från oss, plus 40% av försäljningspriset när dina plagg finner nya ägare via Re-adventure. Vi på Alpingaraget tar emot dina hela, rena och nytvättade plagg och accessoarer och ger dem möjligheten att uppleva nya äventyr. Re-adventure säljer outdoor secondhand plagg och accessoarer i butiken i Västermalmsgallerian samt på re-adventure.com

Bra för miljön, bra för din plånbok.

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/ReAdventure-Logotype-2.jpg

RE-ADVENTURE

Re-adventure skapar möjligheter för konsumenter att bidra till en cirkulär konsumtion. Produktsortimentet inkluderar secondhand outdoor premium kläder och accessoarer som riktar sig till individer med höga krav på kvalitet, funktion och hållbarhet. Företaget fokuserar på att återanvända och cirkulera redan producerade varor inom sport och outdoor-sektorn. Kunder har möjlighet att både köpa och lämna in kläder och accessoarer för försäljning hos Re-adventure. Välkända varumärken för herr, dam och barn accepteras, och Re-adventure ser till att dessa plagg får chansen till nya äventyr. Genom att gemensamt delta i detta koncept bidrar både konsumenter och Re-adventure till en hållbar och cirkulär konsumtion, vilket anses gynnsamt både för miljön och plånboken. Re-adventure är tillgängligt online på re-adventure.com och har även en fysisk butik i Västermalmsgallerian på Kungsholmen.

Hur går det till?

Du lämnar in de plagg eller accessoarer du inte längre använder till oss på Alpingaraget, kravet är att det ska vara nytvättat, helt och rent. I samband med detta fyller du i namn, e-post, telefonnummer samt vad du lämnat in hos oss. Vi lämnar sedan vidare ditt plagg tillsammans med dina kontaktuppgifter till Re-adventure. Som tack för att du bidrar till en cirkulär konsumtion får du 20% rabatt* på motsvarande produkt i vårt sortiment som du lämnat in till oss.* Detta erbjudande kan ej kombineras med andra rabatter. 

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/IMG_5233-2.jpg
https://alpingaraget.se/pub_docs/files/Event-1.png

Vad händer sen?

Efter att Re-adventure tagit emot ditt plagg gör de en bedömning av plagget/accessoaren. Re-adventure säljer på kommission vilket betyder att du får betalt i efterhand för det som är sålt. Ersättningen till dig är 40% av försäljningspriset. Re-adventure förbehåller sig rätten att korrigera priserna under försäljningsperioden. Hos Re-adventure finns dina plagg till försäljning i 60 dagar, efter det får du hämta upp dem. Väljer du att inte hämta upp dina osålda plagg skänkes dem till Stadsmissionen.

RE-ADVENTURE & ALPINGARAGET Vi på Alpingaraget har inlett ett samarbete med Re-adventure för att erbjuda dig som konsument en möjlighet att aktivt delta i en cirkulär konsumtion.

Liknande artiklar