• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
https://alpingaraget.se/pub_docs/files/ANystartsidaFlight/80047991_10157787191435349_6279169739243651072_n.jpeg

OM ALPINGARAGET


Alpingaraget är sedan 1994 Sveriges mest kompletta skidbutik och serviceverkstad. Hela vårt breda sortiment av alpin utrustning är handplockat från utvalda leverantörer och varumärken. Med hjälp en kompetent och engagerad personal vill vi ge dig förstklassig service för att få rätt utrustning. Hos oss är det alltid vinter!


Alpingaraget startade som butik 1994 på Birger Jarlsgatan 127 i Stockholm och idag är vi ledande på alpin utrustning i Sverige även online. Butiken drivs sedan starten av skidåkare med ambitionen att hjälpa andra skidåkare med skidutrustningen oavsett nivå och ambition.


Vi besitter lång erfarenhet, stor kunskap och hög kompetens när det kommer till alpin utrustning och har specialister inom alla områden.


Vårt utbud och serviceerbjudande baseras på främst tre huvudaktiviteter:

  • Friåkning
  • Alpin tävlingsåkning
  • Topptur

Vi har en komplett och modern verkstad för att serva all de behov som uppstår; som skidslip, vallning, montering och reparationer.


Butiken, fysiskt och online, har ett utbud för att matcha de krav som ställs på utrustningen och vi arbetar ständigt med att utveckla sortimentet.


Som kund till oss ska du förvänta hög service och korrekt bemötande. Vår ambition är att alltid lösa ditt problem och försäkra oss om att vi lever upp till dina förväntningar på produkten eller servicen.


Butikspersonal och kontorspersonal hittar du på Birger Jarlsgatan 127 i Stockholm. All vår personal har ett gediget skidintresse och är de inte på plats i butiken under vintern kan vi nästan garantera att de är iväg och åker skidor. Vi vet vilka skidor som trivs bäst i isiga pister och vilka som helst håller till utanför de preparerade nedfarterna. Det vet vi av den enkla anledningen att vi provåker alla skidmodeller vi säljer. Utöver detta sker kontinuerlig utbildning och dialog med leverantörer och varumärken för att höja vår kompetens.


Pjäxor är en stor del av Alpingaraget och ambitionen är att vara en av de bästa butikerna och verkstäderna i världen. Våra bootfitters hjälper allt från världscupåkare till nybörjare. Genom vår erfarenhet och kunskap är vi övertygade om att du som kund kan åka i den perfekta pjäxan just för dig.


Kom in till oss på Alpingaraget och låt oss hjälpa dig att hitta den bästa utrustningen för dig och dina behov.


Åk snyggt och ha roligt!


Johan, Magnus och Måns med personal