• Snabba leveranser
 • Smidig betalning med Klarna
 • Fri frakt från 400 kr
Blizzard Hustle | Here For The Hustle
Nyheter

Blizzard Hustle | Here For The Hustle

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/BlizzardHustleHereForTheHustle/story-here-for-the-hustle-01-2x.jpeg

HERE FOR THE HUSTLE

Blizzard har sedan 1945 tillverkat skidor för nästan alla skidåkare. Pistsmiskarna. De stora klippdropparna. De högalpina klättrarna. och afterski älskarna.MEN DET VAR EN GRUPP SOM SAKNADES I EKVATIONEN: THE HUSTLERS.

Låt oss börja med en definition

HUSTLE

substantiv
/ˈhʌs.əl/

a) energisk aktivitet, hårt arbete; Jag lever för the hustle av skidåkning.

b) ansträngning och energi i att utöva en sport; Fansen beundrar dem för deras driv. En atlet som är känd mer för sitt slit/hustle än sin talang.https://alpingaraget.se/pub_docs/files/BlizzardHustleHereForTheHustle/Blizzard-GFattal-Chad.png
https://alpingaraget.se/pub_docs/files/BlizzardHustleHereForTheHustle/Blizzard-Tour-22.png

Hustlers är en subkultur av skidåkare som skriver sina egna berättelser i backcountryn. De jobbar sent. Är uppe tidigt. Först till skidspåret. Ler alltid på toppen. Och visar hur det ska göras en sväng, en sladd och ett hopp i taget. De håller det lätt och snabbt uppför, men kompromissar aldrig med åket utför eftersom de alltid satsar och skickar det, hela tiden.

Dessa Hustlers förtjänar en backcountry-skida som lever upp till deras livsstil. Så Blizzard handgjorda en helt ny kollektion i deras fabrik i Mitrestill, Österrike. Och döpte den efter just de människor som inspirerade den.

Hustle.

Hustle Tech

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/BlizzardHustleHereForTheHustle/Blizzard-Hustle-10_1080x1080px-3.png

Trueblend free woodcore

PERFEKT BALANSERAD FLEX
Blizzard har designat en specifik Trueblend Free Woodcore för deras skidor i kategorin freeride/backcountry. Den kombinerar bok och poppel – två träslag som garanterar prestanda – med paulownia för en lätt, men ändå högpresterande träkärna. Resultatet: rätt flex för att täcka alla backcountry-krav i ett lättare paket.

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/BlizzardHustleHereForTheHustle/Blizzard-Hustle-10_1080x1080px-7.png

Carbon D.R.T

D.R.T. står för Dynamic Release Technology.
Den har visat sig vara den perfekta dynamiska energifrigöringstekniken för kategorin freeride/backcountry. Styrkan och lättheten hos kolfiber säkerställer:
• lättviktsdämpning
• stabilitet och kontroll

Det D.R.T. gör är att blanda kolfiber med glasfiber för att ge dig bättre stöd, mer självförtroende och bättre prestanda utan att kompromissa med det roliga.

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/BlizzardHustleHereForTheHustle/1376__resize__4c411586ff8f64c954e9020c1556e007.jpeg

FORM SPECIFIKATIONER

Formen är nyckeln i den här kategori. Rätt mängd rocker och camber, kombinerat med en mångsidig skärning, är det som gör denna skida speciell och får den att fungera perfekt i alla typer av snöförhållanden.

MÅNGSIDIG SKÄRNING
som möjliggör stora svängar och gör det lätt att svänga och hantera skidan.

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/BlizzardHustleHereForTheHustle/Blizzard-Hustle_1080x1080px-8.png

VÄLJ DITT VAPEN

Hustle 11 (188 cm): 21 m
Hustle 10 (180 cm): 17,5 m
Hustle 9 (180 cm): 17 m

VIKT: 1800 gr
Hustle 10 (180 mm)
Maximalt nöje i ett lätt paket, tack vare Trueblend Free Woodcore och Carbon D.R.T. konstruktionen.

Meet the Hustle

HUSTLE är en helt ny, unisex kollektion som kombinerar det bästa från Blizzard: Lättviktsteknologin i Zero G-Kollektionen, Med Freeride-Dominationen av Rustler Och Sheeva.

"Hustle-serien är framtidens hybridskidor för topptur och friåkning. Passar bäst med en lite rejälare tech eller hybridbindning. Samt åks bäst med en något kraftigare hybridpjäxa så du kan stå på ordentligt med stora svängar och få ut den fulla potentialen av skidorna."

Johan Enström, Verkstadschef Alpingaraget


 • EN NY SKIDSÄSONG ÄR HÄR.

  Nya möjligheter att hustla hårt.
  Vi ses ute i bergen.

  Blizzard har sedan 1945 tillverkat skidor för nästan alla skidåkare. Pistsmiskarna. Storbergs freeriders. De högalpina klättrarna. Och afterski älskarna. Men det var en grupp som saknades i ekvationen: The Hustlers. Blizzard Hustle är en helt ny, unisex kollektion som kombinerar det bästa från Blizzard: Lättviktsteknologin i Zero G-Kollektionen, Med Freeride-Dominationen av Rustler Och Sheeva.

  Liknande artiklar