• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
AG "Vinter Edit" Vinnare 2023
Nyheter

AG "Vinter Edit" Vinnare 2023

Alpingaraget "Vinter Edit"
Videotävling 2023 Vinnare

För andra året arrangerade vi videotävlingen AG Vinter Edit i samarbete med Salomon.I år var det en STÖRRE TÄVLING, med STÖRRE SKRYTRÄTTIGHETER och STÖRRE PRISER. Med ett prisbord till ett värde över 60 000 SEK och en jury med kändisdomare gjorde det här till vår största tävling någonsin.

Allt du behövde göra var att klippa ihop en kort film/video från din vinter och dela den med oss för chansen att vinna priser från Salomon, GoPro och Peak Performance!

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/ANystartsidaFlightNovember/AG-Vinter-Edit-2023-.jpg

70+ grymma bidrag

I år har vi ett nytt rekord med antal bidrag vilket är grymt! Juryn hade det sjukt svårt att utse vinnarna inom varje kategorin då det var så sjukt mycket bra bidrag i år. Alltid lika roligt att se allas olika kreativa twister i allt från åkning, redigering, filmandet och humor.
Det bjöds verkligen på allt som galna tricks, djupt puder, komedi, memes, unga åkares utveckling med mera.

Vi vill göra det tydligt att AG "Vinter Edit" är en tävling för alla!
Oavsett hur duktig man är på att åka, filma eller klippa så går det alltid att hitta en kreativ twist på sitt eget projekt som kan leda till att man vinner riktigt grymma priser. Så var inte rädd med att tänka utanför boxen och se till att börja filma till ett bidrag nu oavsett, AG "Vinter Edit" kommer tillbaks igen.

Årets vinnare:

Bästa Edit - Olof Halvarsson "Harmoni"

Vinnaren av Guldpjäxan och årets grandprize är Olof Halvarsson med sin film "Harmoni". Olof leverar en video med en otroligt skön vibe som får en att leta efter flyg biljetter till nordamerika direkt för att åka med honom. Samtidigt som filmen har en lugn och harmonisk ton så slänger Olof helt sjuka tricks som får en att ifrågasätta fysikenslagar ibland och öppnar verkligen ögonen för kreativitet på berget.Runner up

Runner up

Bästa Edit:

  • Oscar Warmark
  • Förra årets vinnare är tillbaks med ännu en stark edit från härliga Verbier. I år räckte det inte riktigt till men det sägs att Oscar gör sig redo för kommande år.  • Maximilian Selbekk
  • Max bjöd på en snygg och skön edit från en grym säsong i Jämtlandsfjällen och finner sig nu bland topp 3 i kategorin för årets bästa edit.

Runner up

Bästa Åkningen:

Runner up

Mest Underhållande:

Runner up

Mest Inspirerande:

  • Filippa Ehn
  • En video full med inspiration från Filippa som delar med sig av sin utveckling från vintern. Som att ta steget till att åka offpist, våga tävla och inte jämföra sig med alla andra.  • Aksel Valen
  • 9 åriga Aksel visar hur man åker och gör det bästa av en puderfylld säsong i Hemsedal. Full gas och otroligt mycket kul verkar Aksel ha haft och det smittar av sig på oss.

Sponsorer

Vi är stolta över att årets upplaga av AG "Vinter Edit" hadde över 60 000 SEK i priser från flera otroliga sponsorer! I år erbjöd vi priser från följande varumärken: Salomon, Peak Performance och GoPro.

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/ANystartsidaFlightNovember/AG-Vinter-edir-sponsorer-r.jpg

Prisbord

Salomon:

Priser till ett värde över: 30 000 SEK
1 x Salomon QST 106 Skidor + Strive 16 Bindning
1 x Salomon S/pro Supra BOA 130 inkl sula och bootfitting
1 x Salomon Shift 13 MN Bindning
2 x Salomon Sentry Prime Sigma Goggles
1 x Salomon Brigade MIPS Hjälm

Peak Performance:

Priser till ett värde av: 15 000 SEK
1 x Peak Performance Skidset (Jacka + Byxa)
1 x Peak Performance Mellanlager
1 x Peak Performance Underställskit
1 x Peak Performance Mössa
*Exakta produkter baseras på lagersaldo*

GoPro:

Priser till ett värde av: 13 000 SEK
1 x GoPro Hero12 Black + Quik App subscription
1 x GoPro Hero11 Black Mini + Quick App subscription
1 x GoPro Weekender Backpack
1 x GoPro After Party Tee

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/AGVinterEditVinnare2022/SK_22-52.jpg

Oscar Warmark efter han vann "Bästa Edit" med Guldpjäxan på Säsongarkvällen 22/23

GULDPJÄXAN och AG VINTER EDIT

Vi älskar verkligen engagemanget skidcommintyn har för den här tävlingen och det här kommer fortsätta vara en rullande tävling som vi vill köra i flera år framöver.

Därför tog vi också fram ett riktigt maffigt vandringspris i form av en GULDPJÄXA där vinnaren av "Bästa Edit" får sitt namn på pjäxan. Så börja preppa och fixa inför Alpingaraget Vinter Edit 2024.

https://alpingaraget.se/pub_docs/files/ANystartsidaFlightNovember/AG-Vinter-Edit-Movie-Night-1.jpg
https://alpingaraget.se/pub_docs/files/ANystartsidaFlightNovember/AG-Vinter-Edit-Movie-Night-2.jpg

Hos oss är det alltid vinter

ALPINGARAGET "VINTER EDIT" VIDEOTÄVLING 2023 VINNARE För andra året arrangerade vi videotävlingen AG Vinter Edit i samarbete med Salomon.I år var det en STÖRRE TÄVLING, med STÖRRE SKRYTRÄTTIGHETER och STÖRRE PRISER. Med ett prisbord till ett värde över 60 000 SEK och en jury med kändisdomare gjorde det här till vår största tävling någonsin.

Liknande artiklar