• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
ATK Freeraider 15 Evo Sand
ATK Freeraider 15 Evo Sand

ATK

ATK Freeraider 15 Evo Sand

Raider EVO är en ny modellserie där italienska ATK har låtit allt sitt tekniska kunnande sammanstråla i unika bindningar för Free Touring. Raider 11 Evo, Raider 13 Evo och Freeraider 15 Evo är inte bara bindningar, de är konstverk från ATK: futuristisk design med enastående prestanda. Den främsta nyheten är justerbar utlösningsvärde i tådelen, något som är en stor nyhet inom tech-bindingar. Genom att kunna ställa in samma värde i tå och häl får du balans i utlösningsvärdet och behöver inte förlita dig på ett fast mellanvärde i tådelen. Även häldelen är ny och försedd med en automatisk ski-stopper, du behöver bara vrida häldelen till gåläge så låser sig skistoppern, vrider du tillbaka till åkläge aktiveras stoppern. Specifikationer: Release range: 7-15 Vikt: 390 g Justeringsmån: 25 mm

Färger

  • ATK Freeraider 15 Evo Yellow
  • ATK Freeraider 15 Evo Sand
7 599 kr

2 st

Ange information för montering

Ange önskemål om bredd på skistopper
  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

ATK

Raider EVO är en ny modellserie där italienska ATK har låtit allt sitt tekniska kunnande sammanstråla i unika bindningar för Free Touring. Raider 11 Evo, Raider 13 Evo och Freeraider 15 Evo är inte bara bindningar, de är konstverk från ATK: futuristisk design med enastående prestanda.

Den främsta nyheten är justerbar utlösningsvärde i tådelen, något som är en stor nyhet inom tech-bindingar. Genom att kunna ställa in samma värde i tå och häl får du balans i utlösningsvärdet och behöver inte förlita dig på ett fast mellanvärde i tådelen. Även häldelen är ny och försedd med en automatisk ski-stopper, du behöver bara vrida häldelen till gåläge så låser sig skistoppern, vrider du tillbaka till åkläge aktiveras stoppern.

Specifikationer:

Release range: 7-15
Vikt: 390 g
Justeringsmån: 25 mm