• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr

ATK

ATK Bindings är ett varumärke som specialiserat sig på tillverkning av skidbindningar. Företaget grundades 2002 i de italienska Dolomiterna, där dess grundare kombinerade sin passion för skidåkning och sin expertis inom teknik för att skapa högkvalitativa bindningar som förbättrar prestanda och njutning av skidåkning.

Genom åren har ATK byggt upp ett rykte om att producera hållbara, pålitliga och prestationsorienterade skidbindningar som används av skidåkare runt om i världen. Företaget erbjuder en rad bindningar designade för olika typer av skidåkning, inklusive alpint, topptur, freetouring och backcountry. Dess bindningar är kända för sin enkla justerbarhet och pålitliga prestanda, vilket gör att skidåkare snabbt och enkelt kan finjustera sina bindningar för att passa deras specifika behov.

Utöver sina bindningar erbjuder ATK Bindings även en rad tillbehör och verktyg utformade för att hjälpa skidåkare att underhålla och reparera sin utrustning. Företagets engagemang för kvalitet och prestanda sträcker sig till dess tillbehör och verktyg, vilket säkerställer att skidåkare har allt de behöver för att hålla sina bindningar i toppskick.

Sammantaget är ATK ett pålitligt och respekterat varumärke bland skidåkare som kräver det bästa av sin utrustning. Med fokus på kvalitet, prestanda och tillförlitlighet är ATK Bindings det bästa valet för skidåkare överallt.

9 produkter

ATK Trofeo Break World Cup
REA 20%

ATK Trofeo Break World Cup

4 159 kr
5 199 kr

Varianter +

56354_1

ATK Crest 8

4 399 kr

Varianter +

ATK Kevlar Core Leash

ATK Kevlar Core Leash

329 kr

Varianter +

ATK Crampons

ATK Crampons

899 kr

Varianter +

Du har sett 9 av 9 produkter