• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
ATK Raider 13 Evo White
ATK Raider 13 Evo White

ATK Raider 13 Evo White

Raider Evo-serien är helt nydesignad och har en ny serie bindningar där det bästa av ATK italienska teknologi tillämpad för Free Touring. Raider 11 Evo, Raider 13 Evo och Freeraider 15 Evo är inte bara bindningar, de är konstverk från ATK: en futuristisk design för enastående prestationer. Den främsta nyheten är häldelen som är försedd med en automatisk ski-stopper, du behöver bara vrida häldelen. Manuella knappar och spakar i snökylan is No More! Som om inte det var nog! Den nya tådelens hållfasthet går dessutom att justera och ger perfekt anpassning till ens egen skidstil. Specifikationer: ATK RAIDER 13 EVO WHITE DIN: 5-13 Vikt: 370 g Justeringsmån: 25 mm

6 999 kr

4 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

ATK

Raider Evo-serien är helt nydesignad och har en ny serie bindningar där det bästa av ATK italienska teknologi tillämpad för Free Touring. Raider 11 Evo, Raider 13 Evo och Freeraider 15 Evo är inte bara bindningar, de är konstverk från ATK: en futuristisk design för enastående prestationer.

Den främsta nyheten är häldelen som är försedd med en automatisk ski-stopper, du behöver bara vrida häldelen. Manuella knappar och spakar i snökylan is No More! Som om inte det var nog! Den nya tådelens hållfasthet går dessutom att justera och ger perfekt anpassning till ens egen skidstil.
Specifikationer:
ATK RAIDER 13 EVO WHITE
DIN: 5-13
Vikt: 370 g
Justeringsmån: 25 mm