• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Thermic Refresher
Thermic Refresher

Thermic

Thermic Refresher

Thermic Refresher är en kompakt och tystgående torkare som med hjälp av UV-ljus snabbt och effektivt torkar, reducerar bakterier och tar bort dålig lukt i alla typer av skor, stövlar och pjäxor. Med hjälp av ett smart USB-ladduttag på ovansidan kan du smidigt ladda din telefon eller läsplatta samtidigt som pjäxorna torkar, perfekt när det är ont om eluttag. Du kan smidigt ställa en timer för 1, 3 eller 6 timmar efter din sportaktivitet, så ser Thermic Refresher till så att dina pjäxor, stövlar, skridskor, handskar och alla sorters sportskor är torra, uppvärmda och klara för användning på bara några timmar. Torkar alla typer och storlekar av skor, pjäxor, kängor och stövlar Kompakt och tystgående Reduserar bakterier med UV-ljus Tar bort dålig lukt Timer för 1, 3 eller 6 timmar USB ladd-uttag 230 V (OBS! Du kan inte ladda din Refresher via USB ladd-uttag, denna port är endast för extern laddning av t.ex telefon) Använd alltid Therm-ic Care-produkter efter din sportaktivitet. Therm-ic Care-produkter minskar risken för uppkomst av bakterier och dålig lukt. Pjäxor, stövlar, skridskor, handskar och alla sorters sportskor kommer att vara torra, uppvärmda och klara för användning på bara några timmar.

Storlek

1 099 kr

20 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Thermic

Thermic Refresher är en kompakt och tystgående torkare som med hjälp av UV-ljus snabbt och effektivt torkar, reducerar bakterier och tar bort dålig lukt i alla typer av skor, stövlar och pjäxor. Med hjälp av ett smart USB-ladduttag på ovansidan kan du smidigt ladda din telefon eller läsplatta samtidigt som pjäxorna torkar, perfekt när det är ont om eluttag. Du kan smidigt ställa en timer för 1, 3 eller 6 timmar efter din sportaktivitet, så ser Thermic Refresher till så att dina pjäxor, stövlar, skridskor, handskar och alla sorters sportskor är torra, uppvärmda och klara för användning på bara några timmar.

Torkar alla typer och storlekar av skor, pjäxor, kängor och stövlar
Kompakt och tystgående
Reduserar bakterier med UV-ljus
Tar bort dålig lukt
Timer för 1, 3 eller 6 timmar
USB ladd-uttag
230 V

(OBS! Du kan inte ladda din Refresher via USB ladd-uttag, denna port är endast för extern laddning av t.ex telefon)

Använd alltid Therm-ic Care-produkter efter din sportaktivitet. Therm-ic Care-produkter minskar risken för uppkomst av bakterier och dålig lukt. Pjäxor, stövlar, skridskor, handskar och alla sorters sportskor kommer att vara torra, uppvärmda och klara för användning på bara några timmar.