• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna W Lyngen Alpha100 Zip Hood Indigo Night
Norröna W Lyngen Alpha100 Zip Hood Indigo Night
Rea 30%

Norröna

Norröna W Lyngen Alpha100 Zip Hood Indigo Night

Lyngen Alpha100 Zip Hood är ett lätt mellanlager i dammodell, skapat för topptursåkning men passar även utmärkt för allmänt friluftsbruk, i synnerhet medel- till högintensiva aktiviteter tack vare de utmärkta ventilations- och isoleringsegenskaperna. Denna ventilationsrika mellanlagersjacka från Norrøna har ett lätt, dubbelvävt, återvunnet aero100-nylontyg, vilket ger en mycket bra kombination av låg vikt, bra ventilation och vindskydd och lite stretch för ökad rörelsefrihet. Dessutom har den en hållbar ripstop-kvalitet i 20D med en PFC-fri DWR-behandling som ger extra vattentålighet. Jackan är fodrad med förstklassig Polartec® Alpha®-isolering, världsledande inom andningsförmåga och utformad för att ge jämn värme samtidigt som den kontinuerligt släpper ut överskottsvärme och möjliggör bättre ventilation under aktivitet. Den isolerar användaren oavsett aktivitetsnivå och blir således ett mycket mångsidigt plagg. För optimal prestanda har Norrøna använt två Polartec® Alpha®-kvaliteter: Huvuddelen är fodrad med Polartec® Alpha® 90 (90 gram/m2) medan axelområdet, som har en mer krävande muskelgrupp, är i en tjockare kvalitet, Polartec® Alpha® 120 (120 gram/m2). Den är också mer motståndskraftig mot kompression från ryggsäcksremmar. Förvaringsmöjligheter inkluderar en innerficka, två handfickor och en bröstficka, alla förseglade med dragkedjor, vilket gör det enkelt och smidigt att få med sig det viktigaste ut på äventyren och med en hjälmkompatibel huva med enhandsjustering och en styvare skärm för bättre vindskydd ger Lyngen Alpha100 Zip Hood ett tryggt skydd även när det blåser upp. Jackan har en teknisk passform med Y-skärning, en elastisk nederkant, förböjda ärmar och en lätt ledig passform för att ge den en lite mer jackliknande funktion som funkar lika bra i pisten, på topptursäventyret eller under fjällvandringen. Specifikationer: Pertex® 20D 100% återvunnet nylon. Isolering: 78% återvunnen polyester, 22% polyester. Teknisk passform.

Storlek

2 729 kr
3 899 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lyngen Alpha100 Zip Hood är ett lätt mellanlager i dammodell, skapat för topptursåkning men passar även utmärkt för allmänt friluftsbruk, i synnerhet medel- till högintensiva aktiviteter tack vare de utmärkta ventilations- och isoleringsegenskaperna.

Denna ventilationsrika mellanlagersjacka från Norrøna har ett lätt, dubbelvävt, återvunnet aero100-nylontyg, vilket ger en mycket bra kombination av låg vikt, bra ventilation och vindskydd och lite stretch för ökad rörelsefrihet. Dessutom har den en hållbar ripstop-kvalitet i 20D med en PFC-fri DWR-behandling som ger extra vattentålighet. Jackan är fodrad med förstklassig Polartec® Alpha®-isolering, världsledande inom andningsförmåga och utformad för att ge jämn värme samtidigt som den kontinuerligt släpper ut överskottsvärme och möjliggör bättre ventilation under aktivitet. Den isolerar användaren oavsett aktivitetsnivå och blir således ett mycket mångsidigt plagg. För optimal prestanda har Norrøna använt två Polartec® Alpha®-kvaliteter: Huvuddelen är fodrad med Polartec® Alpha® 90 (90 gram/m2) medan axelområdet, som har en mer krävande muskelgrupp, är i en tjockare kvalitet, Polartec® Alpha® 120 (120 gram/m2). Den är också mer motståndskraftig mot kompression från ryggsäcksremmar.

Förvaringsmöjligheter inkluderar en innerficka, två handfickor och en bröstficka, alla förseglade med dragkedjor, vilket gör det enkelt och smidigt att få med sig det viktigaste ut på äventyren och med en hjälmkompatibel huva med enhandsjustering och en styvare skärm för bättre vindskydd ger Lyngen Alpha100 Zip Hood ett tryggt skydd även när det blåser upp. Jackan har en teknisk passform med Y-skärning, en elastisk nederkant, förböjda ärmar och en lätt ledig passform för att ge den en lite mer jackliknande funktion som funkar lika bra i pisten, på topptursäventyret eller under fjällvandringen.
Specifikationer:
Pertex® 20D 100% återvunnet nylon.
Isolering: 78% återvunnen polyester, 22% polyester.
Teknisk passform.