• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna M Lyngen Flex1 Pants Caviar Castor Grey
Norröna M Lyngen Flex1 Pants Caviar Castor Grey
Rea 30%

Norröna

Norröna M Lyngen Flex1 Pants Caviar Castor Grey

Norrønas Lyngen Flex1 Pants är en helt stretchig, bekväm och slitstark skid-/snowboardbyxa utvecklad för topptursåkning. Dessa herrbyxor är mycket stretchiga och tillverkade i en blandning av vindtät återvunnen nylon/återvunnen polyester/elastan som garanterar stor flexibilitet och komfort. De är förstärkta med en blandning av återvunnen polyamid/ polyester/ elastan på utsatta områden för att ge extra hållbarhet där det behövs. För att förhindra blöt snö från att sugas upp är bottenfållen förstärkt med 200 D återvunnen GORE-TEX. Tillsammans skapar dessa tre material den perfekta balansen mellan vikt, komfort, tålighet och hållbarhet.  Lyngen Flex1 Pants är en softshellbyxa som är utformad för hög intensitet eller skidalpinism under vårsäsongen. Den har en ren design där komfort och rörlighet är avgörande, i kombination med rätt balans mellan luftgenomtränglighet och skydd. De är också vattentäta på knäna tack vare ett extra foder, så att du bekvämt kan sitta på knä utan att riskera att bli blöt. Byxorna har en normal passform med lätt förböjda knän för att säkerställa stor rörlighet. Med ett Custom-fit midjesystem ™ kan du enkelt och smidigt justera midjan och längs med låren finner du ventilationsdragkedjor med invändigt nät som du lätt zippar upp för att få en behaglig luftgenomströmning. Förvaringsmöjligheter i form av fyra rymliga lårfickor samt en svankficka för telefon gör att du enkelt och smidigt får med dig dina viktigaste tillhörigheter ut på dina vinteräventyr. Med elastiska och justerbara snölås vid bensluten kan du enkelt anpassa byxorna till olika typer av boots och ha en säkert skydd mot blöt snö, även i dina djupaste carvingsvängar i härlig vårsnö. 

Storlek

2 099 kr
2 999 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Norrønas Lyngen Flex1 Pants är en helt stretchig, bekväm och slitstark skid-/snowboardbyxa utvecklad för topptursåkning. Dessa herrbyxor är mycket stretchiga och tillverkade i en blandning av vindtät återvunnen nylon/återvunnen polyester/elastan som garanterar stor flexibilitet och komfort. De är förstärkta med en blandning av återvunnen polyamid/ polyester/ elastan på utsatta områden för att ge extra hållbarhet där det behövs. För att förhindra blöt snö från att sugas upp är bottenfållen förstärkt med 200 D återvunnen GORE-TEX. Tillsammans skapar dessa tre material den perfekta balansen mellan vikt, komfort, tålighet och hållbarhet. 
Lyngen Flex1 Pants är en softshellbyxa som är utformad för hög intensitet eller skidalpinism under vårsäsongen. Den har en ren design där komfort och rörlighet är avgörande, i kombination med rätt balans mellan luftgenomtränglighet och skydd. De är också vattentäta på knäna tack vare ett extra foder, så att du bekvämt kan sitta på knä utan att riskera att bli blöt. Byxorna har en normal passform med lätt förböjda knän för att säkerställa stor rörlighet. Med ett Custom-fit midjesystem ™ kan du enkelt och smidigt justera midjan och längs med låren finner du ventilationsdragkedjor med invändigt nät som du lätt zippar upp för att få en behaglig luftgenomströmning. Förvaringsmöjligheter i form av fyra rymliga lårfickor samt en svankficka för telefon gör att du enkelt och smidigt får med dig dina viktigaste tillhörigheter ut på dina vinteräventyr. Med elastiska och justerbara snölås vid bensluten kan du enkelt anpassa byxorna till olika typer av boots och ha en säkert skydd mot blöt snö, även i dina djupaste carvingsvängar i härlig vårsnö.