• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Dynafit Youngstar
Dynafit Youngstar

Dynafit

Dynafit Youngstar

Dynafit Youngstar är en toppturspjäxa speciellt utvecklad för barn. Med Ultra Lock System justeras pjäxan, öppnas och stängs med ett enda spänne. Manschetten och skalet är konstruerat av polyuretan som ger en progressiv flex för bekväm och stabil utförsåkning. Y-Star innerskor är tjockare med mer uppbyggnad och volym och därför mer orienterade mot utförsåkning med mer stöd, precision och kontroll. Polyurethane Polyuretan - PU - är ett lätt mycket tåligt material med hög slagtålighet och beständighet mot utmattning och sprickor. Speednose Den innovativa Speednose har en kortare tåbox med ledpunkt 4 mm närmare tåspetsenjämfört med en traditionell pjäxa vilket ökar effektiviteten vid ski touring och topptur. Den kortare tåboxen ger minskad vikt, en kortare sula och maximal rotationsrörelse. Ultra Lock System Ett spänne med dubbla funktioner. Spännet öppnar och stänger manschetten och låser samtidigt från gåläge till skidläge. Spännet har en förbättrad funktion som motverkar att kablarna tvinnar sig. Quick-Step-In Dynafit har utvecklat Quickstep som är ett system med styrspår med hög precision för effektivt insteg i bindningen. Specifikationer: - Skaftets lutning: 15°-18° - Skaftrotation: 60° - Innersko: Y-Star - Lästbredd: 99 mm - Sula: Pomoca Climb - Material: Polyuretan - Vikt: 930 gram

Storlek

3 995 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Dynafit

Dynafit Youngstar är en toppturspjäxa speciellt utvecklad för barn. Med Ultra Lock System justeras pjäxan, öppnas och stängs med ett enda spänne. Manschetten och skalet är konstruerat av polyuretan som ger en progressiv flex för bekväm och stabil utförsåkning. Y-Star innerskor är tjockare med mer uppbyggnad och volym och därför mer orienterade mot utförsåkning med mer stöd, precision och kontroll.

Polyurethane
Polyuretan - PU - är ett lätt mycket tåligt material med hög slagtålighet och beständighet mot utmattning och sprickor.

Speednose
Den innovativa Speednose har en kortare tåbox med ledpunkt 4 mm närmare tåspetsenjämfört med en traditionell pjäxa vilket ökar effektiviteten vid ski touring och topptur. Den kortare tåboxen ger minskad vikt, en kortare sula och maximal rotationsrörelse.

Ultra Lock System
Ett spänne med dubbla funktioner. Spännet öppnar och stänger manschetten och låser samtidigt från gåläge till skidläge. Spännet har en förbättrad funktion som motverkar att kablarna tvinnar sig.

Quick-Step-In
Dynafit har utvecklat Quickstep som är ett system med styrspår med hög precision för effektivt insteg i bindningen.

Specifikationer:

- Skaftets lutning: 15°-18°
- Skaftrotation: 60°
- Innersko: Y-Star
- Lästbredd: 99 mm
- Sula: Pomoca Climb
- Material: Polyuretan
- Vikt: 930 gram