• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Dynafit TLT X W
Dynafit TLT X W

Dynafit

Dynafit TLT X W

Välkommen säger vi till Dynafits senaste utveckling. TLT-X är det optimala alternativet för dedikerade skidåkare som vill röra sig snabbt och lätt både upp som ned bland bergen, oavsett typ av terräng och snö. Den är konstruerad med Grilamid® i både chassi och manschett och är förstärkt med en krysslagd glasfiberstruktur för ökad stabilitet och kraftöverföring. Tådelens design, "Speed Nose" erbjuder en naturlig och följsam, energisparande rörelse uppför. Passformen är byggd för normala till breda fötter. Välbyggd och omslutande Custom Light innersko som varmluftformas för bästa tänkbara passform. TÜV certifierade inserts enligt Dynafit Master Step systemet. Specifikationer: Dynafit TLT X W Läst: 101 mm Vikt: 930 g Skaftets lutning: 15° - 18° Skaftrotation: 60° Innersko: Dynafitter 5 W Sula: Pomoca Climb Material: Grilamid® förstärkt med glasfiber Grilamid® Speednose
 Ultra Lock System 5.0
 Twistfit
 Master Step


Storlek

6 999 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Dynafit

Välkommen säger vi till Dynafits senaste utveckling. TLT-X är det optimala alternativet för dedikerade skidåkare som vill röra sig snabbt och lätt både upp som ned bland bergen, oavsett typ av terräng och snö. Den är konstruerad med Grilamid® i både chassi och manschett och är förstärkt med en krysslagd glasfiberstruktur för ökad stabilitet och kraftöverföring. Tådelens design, "Speed Nose" erbjuder en naturlig och följsam, energisparande rörelse uppför.

Passformen är byggd för normala till breda fötter. Välbyggd och omslutande Custom Light innersko som varmluftformas för bästa tänkbara passform. TÜV certifierade inserts enligt Dynafit Master Step systemet.
Specifikationer:
Dynafit TLT X W
Läst: 101 mm
Vikt: 930 g
Skaftets lutning: 15° - 18°
Skaftrotation: 60°
Innersko: Dynafitter 5 W
Sula: Pomoca Climb
Material: Grilamid® förstärkt med glasfiber
Grilamid®
Speednose

Ultra Lock System 5.0

Twistfit

Master Step