• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Dynafit Blacklight Pro 23/34
Dynafit Blacklight Pro 23/34

Dynafit

Dynafit Blacklight Pro 23/34

Dynafit Blacklight Pro tillhör Speed Touring-segmentet och är utvecklad för snabba topptursbestigningar och längre turer i utsatta miljöer. Skidan har en balanserad åkkänsla med hög precision och mycket fina topptursegenskaper. En premiummodell som passar krävande utövare likaväl som vardagsmotionär. Paulownia Race Core träkärna kombineras med Superlight UD carbon, en ultralätt kolfiberkonstruktion över hela skidans yta som maximerar vridstyvhet och ger lägsta tänkbara totalvikt. Sandwichutförande med slittålig ABS sidokant kombineras med Dynafit´s beprövade 3D Sidewall Cap, vilket reducerar materialåtgången utan att inkräkta på vridstyvheten. Rocker profil i både nos och bakända och sidoskärning som är optimerad för varje unik längd ger proportionell funktion med effektiv åkyta och svängradie. Skidan är utrustad med Pin-Skin System. Fästen för Race Pro 2.0, en extremt lätt stighud med Dynafits klassiska fäste i spetsen som sträcks och förankras med ett stift direkt i skidan. Den unika stighuden är utvecklad tillsammans med Pomoca. Skidans belag är preparerat för tävling. Specifikationer: Längder: 165, 172, 178 cm Sidecut: 116-80-100 mm Radie: 19 m Vikt: 960 g UD Carbon Technology Sidewall Cap Construction Single Radius Carbon-Isocore-Paulownia Ultralight Construction (USP) Race finish: belaget är preparerat för tävling

Längd

9 499 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Ange koden "skida+bindning" i kassan för 10% paketpris vid köpa av skida och bindning*
  • *Koden gäller enbart på ej redan nedsatta priser
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Dynafit

Dynafit Blacklight Pro tillhör Speed Touring-segmentet och är utvecklad för snabba topptursbestigningar och längre turer i utsatta miljöer. Skidan har en balanserad åkkänsla med hög precision och mycket fina topptursegenskaper. En premiummodell som passar krävande utövare likaväl som vardagsmotionär.

Paulownia Race Core träkärna kombineras med Superlight UD carbon, en ultralätt kolfiberkonstruktion över hela skidans yta som maximerar vridstyvhet och ger lägsta tänkbara totalvikt. Sandwichutförande med slittålig ABS sidokant kombineras med Dynafit´s beprövade 3D Sidewall Cap, vilket reducerar materialåtgången utan att inkräkta på vridstyvheten.

Rocker profil i både nos och bakända och sidoskärning som är optimerad för varje unik längd ger proportionell funktion med effektiv åkyta och svängradie.

Skidan är utrustad med Pin-Skin System. Fästen för Race Pro 2.0, en extremt lätt stighud med Dynafits klassiska fäste i spetsen som sträcks och förankras med ett stift direkt i skidan. Den unika stighuden är utvecklad tillsammans med Pomoca. Skidans belag är preparerat för tävling.

Specifikationer:

Längder: 165, 172, 178 cm
Sidecut: 116-80-100 mm
Radie: 19 m
Vikt: 960 g
UD Carbon Technology
Sidewall Cap Construction
Single Radius
Carbon-Isocore-Paulownia Ultralight Construction (USP)
Race finish: belaget är preparerat för tävling