• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Atomic Warden 11 MNC
Atomic Warden 11 MNC
REA 20%

Atomic

Atomic Warden 11 MNC

Atomic Warden 11 MN är ett lättviktsalternativ med styrka och precision för pisten, mjuk progressiv kraftöverföring för djupare snö och en DIN från 3,5-11. Atomic Warden 11 MN är Multi Norm Certified och fungerar med alla ISO-normer för pjäxasulor - DIN, Touring, GripWalk och Walk To Ride (WTR). Den har en överdimensionerad plattform och U-Power Toe – en superbred plattform som ger extra lateral kraftöverföring, styrning, flex och dämpning. Denna plattform är också 30% bredare än jämförbara bindningar så fungerar särskilt bra med progressiva bredare skidor. Den har ett DIN-intervall på 3,5 till 11. Den har också ett lågprofilchassi, progressiva transferkuddar och en speciell lättviktsklack som håller din skida fin och smidig. Specifikationer: DIN: 3.5 till 11 Vikt: 960 gram per bindning/skida

Färg

1 440 kr
1 800 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

Atomic Warden 11 MN är ett lättviktsalternativ med styrka och precision för pisten, mjuk progressiv kraftöverföring för djupare snö och en DIN från 3,5-11.

Atomic Warden 11 MN är Multi Norm Certified och fungerar med alla ISO-normer för pjäxasulor - DIN, Touring, GripWalk och Walk To Ride (WTR). Den har en överdimensionerad plattform och U-Power Toe – en superbred plattform som ger extra lateral kraftöverföring, styrning, flex och dämpning. Denna plattform är också 30% bredare än jämförbara bindningar så fungerar särskilt bra med progressiva bredare skidor. Den har ett DIN-intervall på 3,5 till 11. Den har också ett lågprofilchassi, progressiva transferkuddar och en speciell lättviktsklack som håller din skida fin och smidig.

Specifikationer:

DIN: 3.5 till 11
Vikt: 960 gram per bindning/skida