• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
POC Dimension Vpd Backpack Uranium Black
POC Dimension Vpd Backpack Uranium Black

Uranium Black

POC

POC Dimension Vpd Backpack Uranium Black

Ryggsäcken som tar dig till nästa nivå. POC Dimension VPD Backpack är designad för att hålla dig skyddad på dagsäventyr i bergen med mängder av olika sätt för att bära utrustning och ett inbyggt ryggskydd. Ryggsäcken är konstruerad i det kraftiga och tåliga materialet Dimension-Polyant VX21 som gör det enkelt att få med dig alla prylar och arbetar för att hålla dig skyddad vid ett fall. Ryggsäcken har en separat ficka för lavinsäkerhetsutrustning, flera småfickor för värdesaker och goggles, samt en inbyggd Recco®-reflektor, kompressionsremmar och en extern påse för att bära hjälmen – allt för att se till att du kan åka skidor en hel dag komfortabelt och välskyddad.Ryggsäcken som tar dig till nästa nivå. Dimension VPD Backpack är designad för att hålla dig skyddad på dagsäventyr i bergen med mängder av olika sätt för att bära utrustning och ett inbyggt ryggskydd. Ryggsäcken är konstruerad i det kraftiga och tåliga materialet Dimension-Polyant VX21 som gör det enkelt att få med dig alla prylar och arbetar för att hålla dig skyddad vid ett fall. Ryggsäcken har en separat ficka för lavinsäkerhetsutrustning, flera småfickor för värdesaker och goggles, samt en inbyggd Recco®-reflektor, kompressionsremmar och en extern påse för att bära hjälmen – allt för att se till att du kan åka skidor en hel dag komfortabelt och välskyddad. Specifikationer: Built-in back protector EN1621-2, level 1 RECCO® Reflector Quick-Access avalanche pocket

1 999 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

POC

Ryggsäcken som tar dig till nästa nivå. POC Dimension VPD Backpack är designad för att hålla dig skyddad på dagsäventyr i bergen med mängder av olika sätt för att bära utrustning och ett inbyggt ryggskydd. Ryggsäcken är konstruerad i det kraftiga och tåliga materialet Dimension-Polyant VX21 som gör det enkelt att få med dig alla prylar och arbetar för att hålla dig skyddad vid ett fall.

Ryggsäcken har en separat ficka för lavinsäkerhetsutrustning, flera småfickor för värdesaker och goggles, samt en inbyggd Recco®-reflektor, kompressionsremmar och en extern påse för att bära hjälmen – allt för att se till att du kan åka skidor en hel dag komfortabelt och välskyddad.Ryggsäcken som tar dig till nästa nivå. Dimension VPD Backpack är designad för att hålla dig skyddad på dagsäventyr i bergen med mängder av olika sätt för att bära utrustning och ett inbyggt ryggskydd. Ryggsäcken är konstruerad i det kraftiga och tåliga materialet Dimension-Polyant VX21 som gör det enkelt att få med dig alla prylar och arbetar för att hålla dig skyddad vid ett fall.

Ryggsäcken har en separat ficka för lavinsäkerhetsutrustning, flera småfickor för värdesaker och goggles, samt en inbyggd Recco®-reflektor, kompressionsremmar och en extern påse för att bära hjälmen – allt för att se till att du kan åka skidor en hel dag komfortabelt och välskyddad.

Specifikationer:

Built-in back protector EN1621-2, level 1
RECCO® Reflector
Quick-Access avalanche pocket