• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Ortovox Peak Light 40L
Ortovox Peak Light 40L
Rea 30%

Ortovox

Ortovox Peak Light 40L

Peak Light 40L från Ortovox är en skidryggsäck utan kompromisser. Tillverkad i ett vattentätt och miljövänligt material som möjliggör äventyr i alla väder. Sitter bekvämt på ryggen med hjälp av Full Contact Light Back System och ett rejält midjebälte. Vikten fördelas fint mellan höfter och axlar och du kan enkelt justera ryggsäcken så att den sitter perfekt efter din kropp. Många bra fack och funktioner så som fästen för isyxor, gåstavar, rep och hjälmnät gör Peak Light till en riktig vapendragare. Ryggsäcken är kompatibel med vätskesystem och skidorna kan fästas på två sätt. Topplock, midjebälte och diverse fästen är avtagbara för de dagar du behöver ha en lättare ryggsäck med färre funktioner.
1 820 kr
2 600 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

Peak Light 40L från Ortovox är en skidryggsäck utan kompromisser.
Tillverkad i ett vattentätt och miljövänligt material som möjliggör äventyr i alla väder.
Sitter bekvämt på ryggen med hjälp av Full Contact Light Back System och ett rejält midjebälte. Vikten fördelas fint mellan höfter och axlar och du kan enkelt justera ryggsäcken så att den sitter perfekt efter din kropp. Många bra fack och funktioner så som fästen för isyxor, gåstavar, rep och hjälmnät gör Peak Light till en riktig vapendragare. Ryggsäcken är kompatibel med vätskesystem och skidorna kan fästas på två sätt.
Topplock, midjebälte och diverse fästen är avtagbara för de dagar du behöver ha en lättare ryggsäck med färre funktioner.