• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Ortovox Avabag Litric Freeride 26 S Zip Ice Waterfall
Ortovox Avabag Litric Freeride 26 S Zip Ice Waterfall
REA 20%
Rea 30%

Ice Waterfall

Ortovox

Ortovox Avabag Litric Freeride 26 S Zip Ice Waterfall

Lätt, kompakt och mångsidig: AVABAG LiTRIC FREERIDE 26 S ZIP är en separat zip-on som är kompatibel med alla AVABAG LiTRIC FREERIDE och AVABAG LiTRIC TOUR i den korta vanliga varianten (S), och har designats speciellt för friåkning. Den kan lätt och nästan osynligt dras fast i basen. Dess storlek är idealisk för längre puderdagar som kräver mer utrustning, till exempel vid korta bestigningar. Funktioner perfekt designade för friåkare: Till exempel erbjuder AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP fästen för skidor, en snowboard och en isyxa. Dessutom lämnar dess hjälmhållare och snabbåtkomliga huvudfack inget övrigt att önska. Nödutrustning kan förvaras i ett separat säkerhetsfack. Specifikationer: Volym 26 liter

1 360 kr
1 700 kr

1 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

Lätt, kompakt och mångsidig: AVABAG LiTRIC FREERIDE 26 S ZIP är en separat zip-on som är kompatibel med alla AVABAG LiTRIC FREERIDE och AVABAG LiTRIC TOUR i den korta vanliga varianten (S), och har designats speciellt för friåkning. Den kan lätt och nästan osynligt dras fast i basen. Dess storlek är idealisk för längre puderdagar som kräver mer utrustning, till exempel vid korta bestigningar.

Funktioner perfekt designade för friåkare: Till exempel erbjuder AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP fästen för skidor, en snowboard och en isyxa. Dessutom lämnar dess hjälmhållare och snabbåtkomliga huvudfack inget övrigt att önska. Nödutrustning kan förvaras i ett separat säkerhetsfack.

Specifikationer:

Volym 26 liter