• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
57562-111256_1
57562-111256_2
Rea 30%

Shocking Orange

Ortovox

Ortovox First Aid Roll Doc

First Aid Roll Doc är ett första hjälpen kit från Ortovox som innehåller det du behöver om olyckan mot all förmodan skulle vara framme. Ett första hjälpen kit är ett måste i skidryggsäcken och detta kit kommer i ett smidigt vattentätt fodral som du rullar ut och har fem olika fack som gör att du enkelt kommer åt det du behöver. Fodralet har även tydliga illustrationer och bildtexter som ger information om innehållet i varje fack och tips för korrekt första hjälpen. First Aid Roll Doc innehåller: Emergency Card där du fyller i dina uppgifter, hälsoinformation och nummer till närmast anhörig. Även grundläggande information för att kontakta räddningstjänster och för att ringa nödsamtal gör det enklare för personen som hittar dig att hjälpa dig och ta del av den information som kan tänkas behövas. Räddningsfilt 160x210cm, bandage och gipsuppsättning i olika storlekar, vinylhandskar, steril fiberduk, sax och pincett, munskydd, plåster i olika storlekar och varianter, triangulär sele och tejp.

420 kr
600 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

First Aid Roll Doc är ett första hjälpen kit från Ortovox som innehåller det du behöver om olyckan mot all förmodan skulle vara framme. Ett första hjälpen kit är ett måste i skidryggsäcken och detta kit kommer i ett smidigt vattentätt fodral som du rullar ut och har fem olika fack som gör att du enkelt kommer åt det du behöver. Fodralet har även tydliga illustrationer och bildtexter som ger information om innehållet i varje fack och tips för korrekt första hjälpen.

First Aid Roll Doc innehåller:
Emergency Card där du fyller i dina uppgifter, hälsoinformation och nummer till närmast anhörig. Även grundläggande information för att kontakta räddningstjänster och för att ringa nödsamtal gör det enklare för personen som hittar dig att hjälpa dig och ta del av den information som kan tänkas behövas.

Räddningsfilt 160x210cm, bandage och gipsuppsättning i olika storlekar, vinylhandskar, steril fiberduk, sax och pincett, munskydd, plåster i olika storlekar och varianter, triangulär sele och tejp.