• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Alpingaraget Powerstrap Svart
Alpingaraget Powerstrap Svart

Svart

Alpingaraget

Alpingaraget Powerstrap Svart

Powerstrap är skidåkarens bästa vän! Användningsmöjligheterna är oändliga. Alpingaraget Powerstrap är en stark och stretchbar "heli strap" från G3. Används exempelvis kan användas till att sätta ihop skidor och stavar, fästa saker på ryggsäcken, spjäla ett brutet ben eller laga ett spänne på pjäxan. Mångsidig och pålitlig, flexibel rem, även vid låga temperaturer. Denna storlek är användbar för att surra skrymmande föremål samt utrustning på takräcke och cykelställ. Du bör alltid ha minst två Powerstraps lättillgängliga om du ska spendera en dag på berget Specifikationer: Material Rem av Polyuretan för låg temperatur med glasfiberförstärkt nylonspänne Längd 500 mm

79 kr

332 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Alpingaraget

Powerstrap är skidåkarens bästa vän! Användningsmöjligheterna är oändliga.

Alpingaraget Powerstrap är en stark och stretchbar "heli strap" från G3. Används exempelvis kan användas till att sätta ihop skidor och stavar, fästa saker på ryggsäcken, spjäla ett brutet ben eller laga ett spänne på pjäxan.

Mångsidig och pålitlig, flexibel rem, även vid låga temperaturer. Denna storlek är användbar för att surra skrymmande föremål samt utrustning på takräcke och cykelställ.

Du bör alltid ha minst två Powerstraps lättillgängliga om du ska spendera en dag på berget

Specifikationer:

Material
Rem av Polyuretan för låg temperatur med glasfiberförstärkt nylonspänne

Längd
500 mm