• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Swix Marathon Black Fluor Free 40g
Swix Marathon Black Fluor Free 40g

Swix Marathon Black Fluor Free 40g

Vallan MARATHON BLACK, 40G, är särskilt utformad för blöta fören och smutsig snö. Den svarta tillsatsen hjälper till att minska friktionen och minskar mängden skräp som fastnar i belaget. Förutom att vallan fungerar utmärkt i blöta fören är den också mycket konkurrenskraftig i kallare väder. Påstrykningen med vallajärn på en skate- eller alpinskida ska ta cirka 8–10 s. Vallan kan värmas upp igen efter kylning till rumstemperatur (10 min) för bättre slitstyrka. Sickla efter cirka en minut. Det är viktigt att ha ett bra vallajärn för att vallan ska smältas effektivt. Rekommenderad temperatur på vallajärnet: 155 °C. Specifikationer: 40 gram

450 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Swix

Vallan MARATHON BLACK, 40G, är särskilt utformad för blöta fören och smutsig snö. Den svarta tillsatsen hjälper till att minska friktionen och minskar mängden skräp som fastnar i belaget. Förutom att vallan fungerar utmärkt i blöta fören är den också mycket konkurrenskraftig i kallare väder.

Påstrykningen med vallajärn på en skate- eller alpinskida ska ta cirka 8–10 s. Vallan kan värmas upp igen efter kylning till rumstemperatur (10 min) för bättre slitstyrka. Sickla efter cirka en minut. Det är viktigt att ha ett bra vallajärn för att vallan ska smältas effektivt. Rekommenderad temperatur på vallajärnet: 155 °C.

Specifikationer:

40 gram