• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Swix HS7 Liquid Violet, -2°C/-8°C 125ml
Swix HS7 Liquid Violet, -2°C/-8°C 125ml

Swix

Swix HS7 Liquid Violet, -2°C/-8°C 125ml

Swix HS7 Liquid Violet: En flytande tränings- och tävlingsvalla som kan användas separat eller som grund för andra glidprodukter. HS7L är som bäst i typiska vinterfören, under 0 °C. Den klarar av olika fören oavsett luftfuktighet. Ett säkert val som levererar inom sitt kärnområde. HS7L rekommenderas från -2 till -8 grader. Flytande HS-glidvallor är så enkla att använda att vem som helst kan få ett bra resultat utan vallabod eller massor av extrautrustning. Glidvallasprej är ett populärt val för fritidsåkaren. High Speed (HS) är speciellt utvecklad för yngre tävlingsåkare och ambitiösa fritidsåkare. Alla vallor i serien har hög prestanda och god slitstyrka. Det gör dem till ett prisvärt alternativ för både tävling och träning. Så applicerar du HS7L: Spreja på skidan, vänta i 15 minuter och borsta av med en T21-naturkork med filt. Specifikationer: Fantastisk universalglidvalla För träning och tävling Förbättrar glidet Fluorfri och 100 % biologiskt nedbrytbar Noggrant testade i olika fören En mycket bra glidvalla för traditionella vinterfören Vallajärn behövs inte Ersätter CH7XL. Vallajärn behövs inte

350 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Swix

Swix HS7 Liquid Violet: En flytande tränings- och tävlingsvalla som kan användas separat eller som grund för andra glidprodukter. HS7L är som bäst i typiska vinterfören, under 0 °C. Den klarar av olika fören oavsett luftfuktighet. Ett säkert val som levererar inom sitt kärnområde. HS7L rekommenderas från -2 till -8 grader.

Flytande HS-glidvallor är så enkla att använda att vem som helst kan få ett bra resultat utan vallabod eller massor av extrautrustning. Glidvallasprej är ett populärt val för fritidsåkaren.

High Speed (HS) är speciellt utvecklad för yngre tävlingsåkare och ambitiösa fritidsåkare. Alla vallor i serien har hög prestanda och god slitstyrka. Det gör dem till ett prisvärt alternativ för både tävling och träning.

Så applicerar du HS7L: Spreja på skidan, vänta i 15 minuter och borsta av med en T21-naturkork med filt.

Specifikationer:

Fantastisk universalglidvalla
För träning och tävling
Förbättrar glidet
Fluorfri och 100 % biologiskt nedbrytbar
Noggrant testade i olika fören
En mycket bra glidvalla för traditionella vinterfören
Vallajärn behövs inte
Ersätter CH7XL.
Vallajärn behövs inte