• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Swix HS5 Turquoise, -10°C/-18°C 60g
Swix HS5 Turquoise, -10°C/-18°C 60g

Swix

Swix HS5 Turquoise, -10°C/-18°C 60g

Swix HS5 Turquoise är en glidvalla för tävling och snabba träningspass. HS5 rekommenderas från -10 till -18 grader. HS5 är den hårdaste glidvallan i High Speed-serien. High Speed (HS) är speciellt utvecklad för yngre tävlingsåkare och ambitiösa fritidsåkare. Alla vallor i serien har hög prestanda och god slitstyrka. Det gör dem till ett prisvärt alternativ för både tävling och träning. HS5 är ett utmärkt val för kalla fören tack vare överlägsen slitstyrka och torra friktionsegenskaper. Ett utmärkt val för alpint, snowboard och längdskidåkning. Trots att detta är en valla för kalla fören gör dess smältpunkt den lättare att applicera än många liknande vallor i detta område, utan att glidegenskaperna försämras. För nysnö, transformerad snö och konstsnö. Så appliceras HS5: Påstrykningen med vallajärn på en skate- eller alpinskida ska ta cirka 8–10 s. Vallan kan värmas upp igen efter kylning till rumstemperatur (10 min) för bättre slitstyrka. Sickla med en plexisickel efter ungefär en minut. Det är viktigt att ha ett bra vallajärn för att vallan ska smältas effektivt. HS5 kan användas som tävlingsvalla i sig själv eller som grundvalla för andra tävlingsprodukter. Rekommenderad temperatur på vallajärnet: 160 °C. Specifikationer: För träning och tävling Passar alpint, snowboard och längdskidåkning Utmärkta torrfriktionsegenskaper Fantastisk i kalla fören Fluorfri och 100 % biologiskt nedbrytbar Noggrant testade i olika fören Ersätter LF5X. 60 gram

179 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Swix

Swix HS5 Turquoise är en glidvalla för tävling och snabba träningspass. HS5 rekommenderas från -10 till -18 grader. HS5 är den hårdaste glidvallan i High Speed-serien.

High Speed (HS) är speciellt utvecklad för yngre tävlingsåkare och ambitiösa fritidsåkare. Alla vallor i serien har hög prestanda och god slitstyrka. Det gör dem till ett prisvärt alternativ för både tävling och träning.

HS5 är ett utmärkt val för kalla fören tack vare överlägsen slitstyrka och torra friktionsegenskaper. Ett utmärkt val för alpint, snowboard och längdskidåkning. Trots att detta är en valla för kalla fören gör dess smältpunkt den lättare att applicera än många liknande vallor i detta område, utan att glidegenskaperna försämras. För nysnö, transformerad snö och konstsnö.

Så appliceras HS5: Påstrykningen med vallajärn på en skate- eller alpinskida ska ta cirka 8–10 s. Vallan kan värmas upp igen efter kylning till rumstemperatur (10 min) för bättre slitstyrka. Sickla med en plexisickel efter ungefär en minut. Det är viktigt att ha ett bra vallajärn för att vallan ska smältas effektivt. HS5 kan användas som tävlingsvalla i sig själv eller som grundvalla för andra tävlingsprodukter. Rekommenderad temperatur på vallajärnet: 160 °C.

Specifikationer:

För träning och tävling
Passar alpint, snowboard och längdskidåkning
Utmärkta torrfriktionsegenskaper
Fantastisk i kalla fören
Fluorfri och 100 % biologiskt nedbrytbar
Noggrant testade i olika fören
Ersätter LF5X.

60 gram