• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Swix TS7 Liquid Violet, -2°C/-8°C 50ml
Swix TS7 Liquid Violet, -2°C/-8°C 50ml

Swix

Swix TS7 Liquid Violet, -2°C/-8°C 50ml

Swix TS7 Liquid Violet är en flytande toppvalla utformad för tävlingsanvändning. TS07L är som bäst under normala vinterfören, under noll grader. Den klarar av en mängd olika fören, oavsett luftfuktighet. Håll flaskan 10–15 cm ovanför belaget och spreja på ett tunt lager. För att jämna ut produkten och ta bort överflödig vätska rekommenderar vi att du borstar med en filtkork (T0021) direkt efter applicering. Låt sedan produkten torka och polera med en nylonborste. För bättre slitstyrka rekommenderar vi att du gnuggar in produkten med Roto-fleece (T0018F-2) efter att den torkat och sedan polerar med en nylonborste. Specifikationer: Flourfri Flytande men ändå mycket slitstark Utmärkt som bas för toppvalla Ger bra glid i varierande fören Swix TS-serie med flytande glidvalla rekommenderades under skid-VM 2021

1 000 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Swix

Swix TS7 Liquid Violet är en flytande toppvalla utformad för tävlingsanvändning. TS07L är som bäst under normala vinterfören, under noll grader. Den klarar av en mängd olika fören, oavsett luftfuktighet.

Håll flaskan 10–15 cm ovanför belaget och spreja på ett tunt lager. För att jämna ut produkten och ta bort överflödig vätska rekommenderar vi att du borstar med en filtkork (T0021) direkt efter applicering. Låt sedan produkten torka och polera med en nylonborste. För bättre slitstyrka rekommenderar vi att du gnuggar in produkten med Roto-fleece (T0018F-2) efter att den torkat och sedan polerar med en nylonborste.

Specifikationer:

Flourfri
Flytande men ändå mycket slitstark
Utmärkt som bas för toppvalla
Ger bra glid i varierande fören
Swix TS-serie med flytande glidvalla rekommenderades under skid-VM 2021