• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Ortovox Avabag Litric Freeride 28 Zip Black Raven
Ortovox Avabag Litric Freeride 28 Zip Black Raven

Black Raven

Ortovox

Ortovox Avabag Litric Freeride 28 Zip Black Raven

Lätt, kompakt och mångsidig: AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP är en separat zip-on som är kompatibel med alla AVABAG LiTRIC FREERIDE och AVABAG LiTRIC TOUR i den vanliga varianten (utan S), och har designats speciellt för friåkning. Den kan lätt och nästan osynligt dras fast i basen. Dess storlek är idealisk för längre puderdagar som kräver mer utrustning, till exempel vid korta bestigningar. Funktioner perfekt designade för friåkare: Till exempel erbjuder AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP fästen för skidor, en snowboard och en isyxa. Dessutom lämnar dess hjälmhållare och snabbåtkomliga huvudfack inget övrigt att önska. Nödutrustning kan förvaras i ett separat säkerhetsfack. Specifikationer: Volym 28 liter

Färger

  • Ortovox Avabag Litric Freeride 28 Zip Black Raven
1 499 kr

1 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

Lätt, kompakt och mångsidig: AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP är en separat zip-on som är kompatibel med alla AVABAG LiTRIC FREERIDE och AVABAG LiTRIC TOUR i den vanliga varianten (utan S), och har designats speciellt för friåkning. Den kan lätt och nästan osynligt dras fast i basen. Dess storlek är idealisk för längre puderdagar som kräver mer utrustning, till exempel vid korta bestigningar.

Funktioner perfekt designade för friåkare: Till exempel erbjuder AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP fästen för skidor, en snowboard och en isyxa. Dessutom lämnar dess hjälmhållare och snabbåtkomliga huvudfack inget övrigt att önska. Nödutrustning kan förvaras i ett separat säkerhetsfack.

Specifikationer:

Volym 28 liter