• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Oakley Latch Panel Trans Stonewash/Prizm Tungsten
Oakley Latch Panel Trans Stonewash/Prizm Tungsten
NY

Trans Stonewash / Prizm Tungsten

Oakley

Oakley Latch Panel Trans Stonewash/Prizm Tungsten

Oakley Latch Panel, solglasögonen som kombinerar street- och sport. Den heltäckande designen med skärmglas förstärker Latch-gångjärnet, som är en banbrytande lösning för förvaring av glasögon när du är på språng. De avtagbara sidoskydden kan användas för att blockera bländning och distraktioner. De tunna skalmarna är utformade för att passa under en tex keps, och glasögonen levereras med ett avtagbart snöre som håller dem säkra. Prizm™ Lens Technology förbättrar din förmåga att se detaljer och tar din visuella upplevelse till nya höjder. BiO-Matter™- rammaterialet som används vid tillverkningen av denna produkt är lätt och hållbart. Det är tillverkat av biomaterial som innehåller minst 56 % biobaserat kol, vilket motsvarar förhållandet mellan ricinolja och fossila källor. Specifikationer: LINS: Prizm Tungsten VLT/LJUSGENOMSLÄPPLIGHET: 14% LJUSFÖRHÅLLANDEN: STARKT LJUS BASLINSENS FÄRG: Bronze

Färger

  • Oakley Latch Panel Matte Clear/Prizm Violet
  • Oakley Latch Panel Trans Stonewash/Prizm Tungsten
2 870 kr

2 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Oakley Latch Panel, solglasögonen som kombinerar street- och sport. Den heltäckande designen med skärmglas förstärker Latch-gångjärnet, som är en banbrytande lösning för förvaring av glasögon när du är på språng. De avtagbara sidoskydden kan användas för att blockera bländning och distraktioner. De tunna skalmarna är utformade för att passa under en tex keps, och glasögonen levereras med ett avtagbart snöre som håller dem säkra. Prizm™ Lens Technology förbättrar din förmåga att se detaljer och tar din visuella upplevelse till nya höjder.

BiO-Matter™- rammaterialet som används vid tillverkningen av denna produkt är lätt och hållbart. Det är tillverkat av biomaterial som innehåller minst 56 % biobaserat kol, vilket motsvarar förhållandet mellan ricinolja och fossila källor.

Specifikationer:

LINS: Prizm Tungsten
VLT/LJUSGENOMSLÄPPLIGHET: 14%
LJUSFÖRHÅLLANDEN: STARKT LJUS
BASLINSENS FÄRG: Bronze