• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Oakley Latch Panel Matte Clear/Prizm Violet
Oakley Latch Panel Matte Clear/Prizm Violet

Matte Clear / Prizm Violet

Oakley

Oakley Latch Panel Matte Clear/Prizm Violet

Oakley Latch Panel, solglasögonen som kombinerar street- och sport. Den heltäckande designen med skärmglas förstärker Latch-gångjärnet, som är en banbrytande lösning för förvaring av glasögon när du är på språng. De avtagbara sidoskydden kan användas för att blockera bländning och distraktioner. De tunna skalmarna är utformade för att passa under en tex keps, och glasögonen levereras med ett avtagbart snöre som håller dem säkra. Prizm™ Lens Technology förbättrar din förmåga att se detaljer och tar din visuella upplevelse till nya höjder. BiO-Matter™- rammaterialet som används vid tillverkningen av denna produkt är lätt och hållbart. Det är tillverkat av biomaterial som innehåller minst 56 % biobaserat kol, vilket motsvarar förhållandet mellan ricinolja och fossila källor. Specifikationer: VLT/LJUSGENOMSLÄPPLIGHET: 13% LJUSFÖRHÅLLANDEN: STARKT LJUS BASLINSENS FÄRG: Grey

Färger

  • Oakley Latch Panel Matte Clear/Prizm Violet
  • Oakley Latch Panel Trans Stonewash/Prizm Tungsten
2 400 kr

2 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Oakley Latch Panel, solglasögonen som kombinerar street- och sport. Den heltäckande designen med skärmglas förstärker Latch-gångjärnet, som är en banbrytande lösning för förvaring av glasögon när du är på språng. De avtagbara sidoskydden kan användas för att blockera bländning och distraktioner. De tunna skalmarna är utformade för att passa under en tex keps, och glasögonen levereras med ett avtagbart snöre som håller dem säkra. Prizm™ Lens Technology förbättrar din förmåga att se detaljer och tar din visuella upplevelse till nya höjder.

BiO-Matter™- rammaterialet som används vid tillverkningen av denna produkt är lätt och hållbart. Det är tillverkat av biomaterial som innehåller minst 56 % biobaserat kol, vilket motsvarar förhållandet mellan ricinolja och fossila källor.

Specifikationer:

VLT/LJUSGENOMSLÄPPLIGHET: 13%
LJUSFÖRHÅLLANDEN: STARKT LJUS
BASLINSENS FÄRG: Grey