• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Ortovox Rescue Set Diract Voice Light
Ortovox Rescue Set Diract Voice Light
REA 20%

Ortovox

Ortovox Rescue Set Diract Voice Light

ORTOVOX DIRACT VOICE LIGHT RESCUE SET är ett lavinpaket för viktorienterade vinteratleter och inkluderar innovativ och extremt lätt lavinutrustning för äventyr på landsbygden. När Ortovox valde komponenterna i paketet valde de extremt lätta och mycket intuitiva produkter som lätt kan bemästras även i stressiga situationer. DIRACT VOICE Lavinsändare med integrerad röstnavigering kombinerar intuitiv manövrering med toppmodern teknik och en behändig, smart design. Den är strömlinjeformad till bara en knapp och säkerställer intuitiv användarvägledning i stressiga situationer tack vare tydliga instruktioner, symboler och en 360-graders realtidsdisplay. Utrustad med patenterad Smart Antenna Technology, ökar DIRACT VOICE avsevärt chanserna för att offer för lavinbegravningar ska hittas. Enheten analyserar sin plats i lavinen och växlar automatiskt till den bästa sändarantennen. Både den senaste digitala treantenntekniken och en automatisk sekundär lavinbyte är standard med ORTOVOX. Utöver SEND- och SEARCH-lägena finns det även ett standby-läge för att undertrycka signalen under sökningen. Det uppladdningsbara lågtemperaturbatteriet ger en pålitlig strömförsörjning även vid -20°C och är särskilt långvarig och miljövänlig. ALU 240 LIGHT Med en vikt på bara 235 gram, är ALU 240 LIGHT otroligt lätt och redo att användas på bara några sekunder tack vare snabbmonteringsremmen och snabblåsningssystemet. Spänningen kan justeras snabbt och enkelt med hjälp av den optimerade justerskruven. Den stora sondspetsen, som har en betydligt större diameter jämfört med sondelementen, säkerställer förbättrad penetration. Vi har även optimerat sondsegmenten så att de nu har en mer kompakt packningsstorlek. ALU 240 Light passar därför lätt i din ryggsäck. Som med alla våra sonder har ALU 240 LIGHT lättavlästa djupmarkörer, en tydlig 1-metersmarkör och ett neonorange bottensegment för att optimalt anpassa strategin under grävning. SHOVEL PRO LIGHT PRO LIGHT En extremt lätt aluminiumskyffel tillverkad av innovativa material, moderna tillverkningsprocesser och smarta skåror i bladet. Hybridhandtaget ger maximal kraftöverföring. Dess ansenliga bladvolym på 2,1 liter backas upp av dess robusta design, uttalade mittkant och höga sidoväggar för full styvhet. Halkfria spår på bladets överkant ger tillräckligt grepp när fottrycket appliceras. En centreringshjälp i axelhylsan underlättar snabb montering.

4 720 kr
5 900 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

ORTOVOX DIRACT VOICE LIGHT RESCUE SET är ett lavinpaket för viktorienterade vinteratleter och inkluderar innovativ och extremt lätt lavinutrustning för äventyr på landsbygden. När Ortovox valde komponenterna i paketet valde de extremt lätta och mycket intuitiva produkter som lätt kan bemästras även i stressiga situationer.

DIRACT VOICE
Lavinsändare med integrerad röstnavigering kombinerar intuitiv manövrering med toppmodern teknik och en behändig, smart design. Den är strömlinjeformad till bara en knapp och säkerställer intuitiv användarvägledning i stressiga situationer tack vare tydliga instruktioner, symboler och en 360-graders realtidsdisplay. Utrustad med patenterad Smart Antenna Technology, ökar DIRACT VOICE avsevärt chanserna för att offer för lavinbegravningar ska hittas. Enheten analyserar sin plats i lavinen och växlar automatiskt till den bästa sändarantennen. Både den senaste digitala treantenntekniken och en automatisk sekundär lavinbyte är standard med ORTOVOX. Utöver SEND- och SEARCH-lägena finns det även ett standby-läge för att undertrycka signalen under sökningen. Det uppladdningsbara lågtemperaturbatteriet ger en pålitlig strömförsörjning även vid -20°C och är särskilt långvarig och miljövänlig.

ALU 240 LIGHT
Med en vikt på bara 235 gram, är ALU 240 LIGHT otroligt lätt och redo att användas på bara några sekunder tack vare snabbmonteringsremmen och snabblåsningssystemet. Spänningen kan justeras snabbt och enkelt med hjälp av den optimerade justerskruven. Den stora sondspetsen, som har en betydligt större diameter jämfört med sondelementen, säkerställer förbättrad penetration. Vi har även optimerat sondsegmenten så att de nu har en mer kompakt packningsstorlek. ALU 240 Light passar därför lätt i din ryggsäck. Som med alla våra sonder har ALU 240 LIGHT lättavlästa djupmarkörer, en tydlig 1-metersmarkör och ett neonorange bottensegment för att optimalt anpassa strategin under grävning.

SHOVEL PRO LIGHT PRO LIGHT
En extremt lätt aluminiumskyffel tillverkad av innovativa material, moderna tillverkningsprocesser och smarta skåror i bladet. Hybridhandtaget ger maximal kraftöverföring. Dess ansenliga bladvolym på 2,1 liter backas upp av dess robusta design, uttalade mittkant och höga sidoväggar för full styvhet. Halkfria spår på bladets överkant ger tillräckligt grepp när fottrycket appliceras. En centreringshjälp i axelhylsan underlättar snabb montering.