• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
Ortovox Rescue Set Diract Voice
Ortovox Rescue Set Diract Voice

Ortovox

Ortovox Rescue Set Diract Voice

ORTOVOX DIRACT VOICE RESCUE SET innehåller lätt, pålitlig lavinutrustning för nybörjare som vill vara på den säkra sidan. Ortovox valde komponenterna för att vara mycket intuitiva så att de lätt kan bemästras även i stressiga situationer. DIRACT VOICE: intuitiv lavinsändare med röstnavigering ALU 240 PROBE: lätt lavinsond i aluminium BEAST SHOVEL: effektiv, lätt aluminiumspade med ergonomiskt handtag DIRACT VOICE DIRACT VOICE med integrerad röstnavigering kombinerar intuitiv manövrering med toppmodern teknik och en behändig, smart design. Den är strömlinjeformad till bara en knapp och säkerställer intuitiv användarvägledning i stressiga situationer tack vare tydliga instruktioner, symboler och en 360-graders realtidsdisplay. Utrustad med patenterad Smart Antenna Technology, ökar DIRACT VOICE avsevärt chanserna för att offer för lavinbegravningar ska hittas. Enheten analyserar sin plats i lavinen och växlar automatiskt till den bästa sändarantennen. Både den senaste digitala treantenntekniken och en automatisk sekundär lavinbyte är standard med ORTOVOX. Utöver SEND- och SEARCH-lägena finns det även ett standby-läge för att undertrycka signalen under sökningen. Det uppladdningsbara lågtemperaturbatteriet ger en pålitlig strömförsörjning även vid -20°C och är särskilt långvarig och miljövänlig. ALU 240 En nybörjarsond med snabblåsningssystem: ALU 240 är reducerad till det väsentliga. Snabblåsningssystemet möjliggör snabb och enkel installation. Den är därför klar att användas på bara några sekunder, och kan fällas ihop och vikas lika snabbt. Spänningen kan ställas in genom att helt enkelt vrida på den optimerade justerskruven. Den stora sondspetsen, som har en betydligt större diameter jämfört med sondelementen, säkerställer förbättrad penetration. Den låga vikten uppnås genom att använda aluminium med en diameter på 11 mm. Som med alla våra sonder har ALU 240 lättlästa djupmarkörer, en tydlig 1-metersmarkör och ett neon orange bottensegment för att optimalt anpassa skyffningsstrategin. BEAST CLASSIC En lätt, kompakt och effektiv spade i aluminium. Tack vare sin 83-centimeters arbetslängd och 2,5 liters skovolym är BEAST den idealiska storleken för effektivt arbete efter en lavin. Kombinationen av högkvalitativa material, höga sidoväggar och en uttalad mittkant säkerställer den nödvändiga draghållfastheten och stabiliteten. En skarp, robust skäregg garanterar optimal prestanda.

Storlek

5 000 kr

3 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

ORTOVOX DIRACT VOICE RESCUE SET innehåller lätt, pålitlig lavinutrustning för nybörjare som vill vara på den säkra sidan. Ortovox valde komponenterna för att vara mycket intuitiva så att de lätt kan bemästras även i stressiga situationer.

DIRACT VOICE: intuitiv lavinsändare med röstnavigering
ALU 240 PROBE: lätt lavinsond i aluminium
BEAST SHOVEL: effektiv, lätt aluminiumspade med ergonomiskt handtag


DIRACT VOICE
DIRACT VOICE med integrerad röstnavigering kombinerar intuitiv manövrering med toppmodern teknik och en behändig, smart design. Den är strömlinjeformad till bara en knapp och säkerställer intuitiv användarvägledning i stressiga situationer tack vare tydliga instruktioner, symboler och en 360-graders realtidsdisplay. Utrustad med patenterad Smart Antenna Technology, ökar DIRACT VOICE avsevärt chanserna för att offer för lavinbegravningar ska hittas. Enheten analyserar sin plats i lavinen och växlar automatiskt till den bästa sändarantennen. Både den senaste digitala treantenntekniken och en automatisk sekundär lavinbyte är standard med ORTOVOX. Utöver SEND- och SEARCH-lägena finns det även ett standby-läge för att undertrycka signalen under sökningen. Det uppladdningsbara lågtemperaturbatteriet ger en pålitlig strömförsörjning även vid -20°C och är särskilt långvarig och miljövänlig.

ALU 240
En nybörjarsond med snabblåsningssystem: ALU 240 är reducerad till det väsentliga. Snabblåsningssystemet möjliggör snabb och enkel installation. Den är därför klar att användas på bara några sekunder, och kan fällas ihop och vikas lika snabbt. Spänningen kan ställas in genom att helt enkelt vrida på den optimerade justerskruven. Den stora sondspetsen, som har en betydligt större diameter jämfört med sondelementen, säkerställer förbättrad penetration. Den låga vikten uppnås genom att använda aluminium med en diameter på 11 mm. Som med alla våra sonder har ALU 240 lättlästa djupmarkörer, en tydlig 1-metersmarkör och ett neon orange bottensegment för att optimalt anpassa skyffningsstrategin.

BEAST CLASSIC
En lätt, kompakt och effektiv spade i aluminium. Tack vare sin 83-centimeters arbetslängd och 2,5 liters skovolym är BEAST den idealiska storleken för effektivt arbete efter en lavin.
Kombinationen av högkvalitativa material, höga sidoväggar och en uttalad mittkant säkerställer den nödvändiga draghållfastheten och stabiliteten. En skarp, robust skäregg garanterar optimal prestanda.