• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Mammut Tour 30 Woman Removable Airbag 3.0 Highway Black
Mammut Tour 30 Woman Removable Airbag 3.0 Highway Black
REA 20%

Black

Mammut

Mammut Tour 30 Woman Removable Airbag 3.0 Highway Black

Mammut Tour 30 Women Removable Airbag 3.0 har höftbälte och ryggpanel speciellt designad för kvinnor för att säkerställa enastående komfort. Lavinryggsäcken är lätt och har allt du förväntar dig av en lavinryggsäck. Mammut Airbag System 3.0 är pålitligt, hållbart och ett av de lättaste på marknaden. Orange inslag gör dig mer synlig på avstånd. Den innovativa 3D-gjutna bakpanelen säkerställer en perfekt passform. Den stora öppningen med dragkedja gör allt till hands. Fäst dina skidor eller snowboard med hjälp av dragremmarna. Förvara din säkerhetsutrustning i det separata orangea facket med hög synlighet. Ryggsäcken är PFC-fri, och yttertyget och fodret är gjorda av återvunnet material. Till råga på allt har Tour 30 Women användbara funktioner som hjälmhållare, sidokompressionsremmar och öglor för dina stavar och isyxa. OBS Patron ingår ej. Köps separat. Specifikationer: Volym: 30 Liter Ryggsäcken innehåller Removable Airbag 3.0 (tryckluftspatron ingår ej): pålitligt, lätt och kompakt system med höjdjusterbart utlösningshandtag och livfull orange krockkuddeballong. System kan överföras mellan kompatibla ryggsäckar. 2-lagers EVA-ryggstoppning med hög densitet; höftbälte och axelband med stretchtyg Aluminiumram för optimal lastöverföring Termoformad rygg för hög bärkomfort U-ram ökar bärkomforten och lastöverföring med påmonterade skidor eller snowboard Laterala kompressionsband Diagonal skidhållare Snowboardhållare Montering av delad bräda (brädet kan även fästas i två delar) Kedjeögla för att säkra ytterligare redskap Växelögla på höftbälte Blixtlåsficka på höftbälte 2 fästen för isyxa och vandringsstavar Integrerad hjälmhållare SOS-etikett med nödanvisningar Vätskesystem-kompatibelt

6 639 kr
8 299 kr

Ej i lager

Tillval

56242_1

Mammut Carbon Cartridge 300 bar Non-Refillable

1 999 kr

10 st

Välj storlek

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Mammut

Mammut Tour 30 Women Removable Airbag 3.0 har höftbälte och ryggpanel speciellt designad för kvinnor för att säkerställa enastående komfort. Lavinryggsäcken är lätt och har allt du förväntar dig av en lavinryggsäck. Mammut Airbag System 3.0 är pålitligt, hållbart och ett av de lättaste på marknaden. Orange inslag gör dig mer synlig på avstånd. Den innovativa 3D-gjutna bakpanelen säkerställer en perfekt passform. Den stora öppningen med dragkedja gör allt till hands. Fäst dina skidor eller snowboard med hjälp av dragremmarna. Förvara din säkerhetsutrustning i det separata orangea facket med hög synlighet. Ryggsäcken är PFC-fri, och yttertyget och fodret är gjorda av återvunnet material. Till råga på allt har Tour 30 Women användbara funktioner som hjälmhållare, sidokompressionsremmar och öglor för dina stavar och isyxa.

OBS Patron ingår ej. Köps separat.

Specifikationer:

Volym: 30 Liter

Ryggsäcken innehåller Removable Airbag 3.0 (tryckluftspatron ingår ej): pålitligt, lätt och kompakt system med höjdjusterbart utlösningshandtag och livfull orange krockkuddeballong. System kan överföras mellan kompatibla ryggsäckar.
2-lagers EVA-ryggstoppning med hög densitet; höftbälte och axelband med stretchtyg
Aluminiumram för optimal lastöverföring
Termoformad rygg för hög bärkomfort
U-ram ökar bärkomforten och lastöverföring med påmonterade skidor eller snowboard
Laterala kompressionsband
Diagonal skidhållare
Snowboardhållare
Montering av delad bräda (brädet kan även fästas i två delar)
Kedjeögla för att säkra ytterligare redskap
Växelögla på höftbälte
Blixtlåsficka på höftbälte
2 fästen för isyxa och vandringsstavar
Integrerad hjälmhållare
SOS-etikett med nödanvisningar
Vätskesystem-kompatibelt