• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
Mammut Free 28 Removable Airbag 3.0 Safari
Mammut Free 28 Removable Airbag 3.0 Safari

Safari

Mammut Free 28 Removable Airbag 3.0 Safari

Liten på vikt, stor på funktioner. Mammut Free 28 Removable Airbag 3.0 är lätt och har allt du förväntar dig av en lavinryggsäck. Mammuts Airbag System 3.0 är pålitligt, hållbart och ett av de lättaste på marknaden. Orange inslag gör dig mer synlig på avstånd. Bärsystemet är inspirerat av löparvästar för att hålla vikten nära din kropp så att den inte studsar runt. Optimerade höft- och axelremmar samt den nya 3D-formade bakpanelen erbjuder otrolig komfort och perfekt passform. Praktisk funktion: Huvudfacket är tillgängligt både uppifrån och bekvämt genom en dragkedja på baksidan. Fäst dina skidor eller snowboard med hjälp av dragremmarna. Förvara din säkerhetsutrustning i det separata orangea facket med hög synlighet. Ryggsäcken är PFC-fri, och yttertyget och fodret är gjorda av återvunnet material. Till råga på allt har Free 22 användbara funktioner som hjälmhållare, sidokompressionsremmar och öglor för dina stavar. OBS Patronen ingår ej. Köps separat. Specifikationer: Volym: 28 L Ryggsäcken innehåller Removable Airbag System 3.0 (tryckluftspatron ingår ej): pålitligt, lätt och kompakt system med höjdjusterbart utlösningshandtag och livfull orange ballong. System kan överföras mellan kompatibla ryggsäckar. Framficka för lavinsäkerhetsutrustning Full bakåtkomst med dragkedja till huvudfacket Termoformad rygg för hög bärkomfort 2-lagers EVA-ryggstoppning med hög densitet; höftbälte och axelband med stretchtyg Laterala kompressionsband Diagonal skidhållare Snowboardhållare Montering av splitboard (kan även fästas i två delar) Kedjeögla för att säkra ytterligare redskap 2 fästen för isyxa och vandringsstavar Mjukt fodrat skidglasögonfack Integrerad hjälmhållare Radioficka SOS-etikett med nödanvisningar Vätskesystem-kompatibelt

Färger

  • Mammut Free 28 Removable Airbag 3.0 Black
  • Mammut Free 28 Removable Airbag 3.0 Safari
7 999 kr

3 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Liten på vikt, stor på funktioner. Mammut Free 28 Removable Airbag 3.0 är lätt och har allt du förväntar dig av en lavinryggsäck. Mammuts Airbag System 3.0 är pålitligt, hållbart och ett av de lättaste på marknaden. Orange inslag gör dig mer synlig på avstånd. Bärsystemet är inspirerat av löparvästar för att hålla vikten nära din kropp så att den inte studsar runt. Optimerade höft- och axelremmar samt den nya 3D-formade bakpanelen erbjuder otrolig komfort och perfekt passform.

Praktisk funktion: Huvudfacket är tillgängligt både uppifrån och bekvämt genom en dragkedja på baksidan. Fäst dina skidor eller snowboard med hjälp av dragremmarna. Förvara din säkerhetsutrustning i det separata orangea facket med hög synlighet. Ryggsäcken är PFC-fri, och yttertyget och fodret är gjorda av återvunnet material. Till råga på allt har Free 22 användbara funktioner som hjälmhållare, sidokompressionsremmar och öglor för dina stavar.

OBS Patronen ingår ej. Köps separat.

Specifikationer:

Volym: 28 L

Ryggsäcken innehåller Removable Airbag System 3.0 (tryckluftspatron ingår ej): pålitligt, lätt och kompakt system med höjdjusterbart utlösningshandtag och livfull orange ballong. System kan överföras mellan kompatibla ryggsäckar.
Framficka för lavinsäkerhetsutrustning
Full bakåtkomst med dragkedja till huvudfacket
Termoformad rygg för hög bärkomfort
2-lagers EVA-ryggstoppning med hög densitet; höftbälte och axelband med stretchtyg
Laterala kompressionsband
Diagonal skidhållare
Snowboardhållare
Montering av splitboard (kan även fästas i två delar)
Kedjeögla för att säkra ytterligare redskap
2 fästen för isyxa och vandringsstavar
Mjukt fodrat skidglasögonfack
Integrerad hjälmhållare
Radioficka
SOS-etikett med nödanvisningar
Vätskesystem-kompatibelt