• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Ortovox Avabag Litric Tour 28 S Zip Petrol Blue
Ortovox Avabag Litric Tour 28 S Zip Petrol Blue
REA 20%

Petrol Blue

Ortovox

Ortovox Avabag Litric Tour 28 S Zip Petrol Blue

Otrovox AVABAG LiTRIC TOUR 28 S ZIP är en separat zip-on som är kompatibel med alla LiTRIC TOUR och LiTRIC FREERIDE i S (kort) varianten, och har designats speciellt för touring. Perfekt designade för topptur: Fästen för skidor, splitboard och reptillbehör samt en isyxhållare lämnar inget övrigt att önska. En runtomgående dragkedja möjliggör snabb åtkomst till huvudfacket, medan nödutrustning kan stuvas i ett separat säkerhetsfack. Ortovox har använt särskilt lätta och slitstarka material för att hålla vikten nere till ett minimum. OBS! Ej en komplett ryggsäck. Detta är ett tillbehör.

1 360 kr
1 700 kr

1 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

Otrovox AVABAG LiTRIC TOUR 28 S ZIP är en separat zip-on som är kompatibel med alla LiTRIC TOUR och LiTRIC FREERIDE i S (kort) varianten, och har designats speciellt för touring.

Perfekt designade för topptur: Fästen för skidor, splitboard och reptillbehör samt en isyxhållare lämnar inget övrigt att önska. En runtomgående dragkedja möjliggör snabb åtkomst till huvudfacket, medan nödutrustning kan stuvas i ett separat säkerhetsfack. Ortovox har använt särskilt lätta och slitstarka material för att hålla vikten nere till ett minimum.

OBS! Ej en komplett ryggsäck. Detta är ett tillbehör.