• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Ortovox Avabag Litric Freeride 28 Zip Black Raven
Ortovox Avabag Litric Freeride 28 Zip Black Raven
REA 20%

Black Raven

Ortovox

Ortovox Avabag Litric Freeride 28 Zip Black Raven

Lätt, kompakt och mångsidig: AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP är en separat zip-on som är kompatibel med alla AVABAG LiTRIC FREERIDE och AVABAG LiTRIC TOUR i den vanliga varianten (utan S), och har designats speciellt för friåkning. Den kan lätt och nästan osynligt dras fast i basen. Dess storlek är idealisk för längre puderdagar som kräver mer utrustning, till exempel vid korta bestigningar. Funktioner perfekt designade för friåkare: Till exempel erbjuder AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP fästen för skidor, en snowboard och en isyxa. Dessutom lämnar dess hjälmhållare och snabbåtkomliga huvudfack inget övrigt att önska. Nödutrustning kan förvaras i ett separat säkerhetsfack. OBS! Ej en komplett ryggsäck. Detta är ett tillbehör. Specifikationer: Volym 28 liter

1 360 kr
1 700 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

Lätt, kompakt och mångsidig: AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP är en separat zip-on som är kompatibel med alla AVABAG LiTRIC FREERIDE och AVABAG LiTRIC TOUR i den vanliga varianten (utan S), och har designats speciellt för friåkning. Den kan lätt och nästan osynligt dras fast i basen. Dess storlek är idealisk för längre puderdagar som kräver mer utrustning, till exempel vid korta bestigningar.

Funktioner perfekt designade för friåkare: Till exempel erbjuder AVABAG LiTRIC FREERIDE 28 ZIP fästen för skidor, en snowboard och en isyxa. Dessutom lämnar dess hjälmhållare och snabbåtkomliga huvudfack inget övrigt att önska. Nödutrustning kan förvaras i ett separat säkerhetsfack.

OBS! Ej en komplett ryggsäck. Detta är ett tillbehör.

Specifikationer:

Volym 28 liter