• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0 Black
Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0 Black
REA 20%

Black

Mammut

Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0 Black

Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0 är designad för att möta behoven hos bergsguider och andra experter. Mammuts Airbag System 3.0 är pålitligt, hållbart och ett av de lättaste på marknaden. Orange inslag gör dig mer synlig på avstånd. Optimerat höftbälte och axelremmar samt den nya 3D-formade bakpanelen erbjuder otrolig komfort och perfekt passform. För extra bekvämlighet är huvudfacket tillgängligt både uppifrån och genom en dragkedja på baksidan. När klockan tickar finns all din utrustning direkt till hands. Fäst dina skidor eller snowboard med hjälp av dragremmarna. Förvara din säkerhetsutrustning i det separata orangea facket med hög synlighet. Ryggsäcken är PFC-fri, och yttertyget och fodret är gjorda av återvunnet material. Till råga på allt har Pro 45 användbara funktioner som en hjälmhållare, sidokompressionsremmar och öglor för dina stavar och isyxa. En absolut topp som inte snålar med funktioner och säkerhet. OBS Patron ingår ej. Köps separat. Specifikationer: Volym: 45 Liter Ryggsäcken innehåller Removable Airbag 3.0 (tryckluftspatron ingår ej): pålitligt, lätt och kompakt system med höjdjusterbart utlösningshandtag och livfull orange krockkuddeballong. System kan överföras mellan kompatibla ryggsäckar. Framficka för lavinsäkerhetsutrustning Full bakåtkomst med dragkedja till huvudfacket 2-lagers EVA-ryggstoppning med hög densitet; höftbälte och axelband med stretchtyg Aluminiumram för optimal lastöverföring Termoformad rygg för hög bärkomfort U-ram ökar bärkomforten och lastöverföring med påmonterade skidor eller snowboard Laterala kompressionsband Diagonal skidhållare Snowboardhållare Montering av delad bräda (brädet kan även fästas i två delar) Kedjeögla för att säkra ytterligare redskap Växelögla på höftbälte Blixtlåsficka på höftbälte 2 fästen för isyxa och vandringsstavar Mjukt fodrat skyddsglasögonfack Integrerad hjälmhållare radioficka SOS-etikett med nödanvisningar Vätskesystem-kompatibelt

7 599 kr
9 499 kr

1 st

Tillval

56242_1

Mammut Carbon Cartridge 300 bar Non-Refillable

1 999 kr

10 st

Välj storlek

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Mammut

Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0 är designad för att möta behoven hos bergsguider och andra experter. Mammuts Airbag System 3.0 är pålitligt, hållbart och ett av de lättaste på marknaden. Orange inslag gör dig mer synlig på avstånd. Optimerat höftbälte och axelremmar samt den nya 3D-formade bakpanelen erbjuder otrolig komfort och perfekt passform. För extra bekvämlighet är huvudfacket tillgängligt både uppifrån och genom en dragkedja på baksidan. När klockan tickar finns all din utrustning direkt till hands. Fäst dina skidor eller snowboard med hjälp av dragremmarna. Förvara din säkerhetsutrustning i det separata orangea facket med hög synlighet. Ryggsäcken är PFC-fri, och yttertyget och fodret är gjorda av återvunnet material. Till råga på allt har Pro 45 användbara funktioner som en hjälmhållare, sidokompressionsremmar och öglor för dina stavar och isyxa. En absolut topp som inte snålar med funktioner och säkerhet.

OBS Patron ingår ej. Köps separat.

Specifikationer:

Volym: 45 Liter

Ryggsäcken innehåller Removable Airbag 3.0 (tryckluftspatron ingår ej): pålitligt, lätt och kompakt system med höjdjusterbart utlösningshandtag och livfull orange krockkuddeballong. System kan överföras mellan kompatibla ryggsäckar.
Framficka för lavinsäkerhetsutrustning
Full bakåtkomst med dragkedja till huvudfacket
2-lagers EVA-ryggstoppning med hög densitet; höftbälte och axelband med stretchtyg
Aluminiumram för optimal lastöverföring
Termoformad rygg för hög bärkomfort
U-ram ökar bärkomforten och lastöverföring med påmonterade skidor eller snowboard
Laterala kompressionsband
Diagonal skidhållare
Snowboardhållare
Montering av delad bräda (brädet kan även fästas i två delar)
Kedjeögla för att säkra ytterligare redskap
Växelögla på höftbälte
Blixtlåsficka på höftbälte
2 fästen för isyxa och vandringsstavar
Mjukt fodrat skyddsglasögonfack
Integrerad hjälmhållare
radioficka
SOS-etikett med nödanvisningar
Vätskesystem-kompatibelt