• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Arva Airbag Switch Range ST30 Blue
Arva Airbag Switch Range ST30 Blue
REA 20%

Arva

Arva Airbag Switch Range ST30 Blue

Arva Switch Range Tour 32 Airbag är en lavinryggsäck för en till flera dagar på berget. En välutrustad, vattenskyddad och tålig ryggsäck med airbag, optimal lastfördelning och låg vikt för långa pass. Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Längd och position för Reactor avtryckarhandtag justeras på axelremmen. Arvas Switch-teknik ger möjlighet att använda huvudfack med olika storlekar för varierande behov. Systemet använder samma dragkedjor som övriga ryggsäckar och ger ingen extra vikt i förhållande till en traditionell Reactor-ryggsäck. På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov. Reactor Airbag System Med bara 680 gram är systemet det lättaste, mest kompakta, dubbla lavinsystemet på marknaden. Reactor Airbag System är utvecklat i Frankrike exklusivt för Arva. Systemet produceras i en övervakad process för att ge högsta tänkbara prestanda och säkerhet. 3D-FIT Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Justeras till rygglängden med storlekarna S, M, och L. Längd och position för Reactor avtryckarhandtag justeras på axelremmen. Daisy Chain Modular Carrying System På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov. OBS Patronen ingår ej. Köps separat. Specifikationer: - En ingång från ovansidan med magnetiskt försluten trulltopp - En ingång från sidan med vattentät YKK AquaGuard zip - En ingång från ryggen - Extern säkerhetsficka för lavinutrustning - Två externa fickor för skidmask och värdesaker - Bärremmar för skidor i A-formation eller diagonalt - Bärremmar för splitboard/snowboard - Två öglor för isyxa - Kompressionssystem för effektiv packning - Daisy Chain Modular Carrying System kompatibelt med Arvas hjälmnät - Ergonomiskt höftbälte som är avtagbart med stor ficka med dragkedja och en mycket stretchig mesh ficka - Komfortabel, värmeformad vattentät ryggpanel som kan justeras från 40 till 50 cm - Kompatibel med de flesta vätskesystem - Bröstrem med visselpipa - Material: MIPAN REGEN-ROBIC 330D recycled polyamide, 200D recycled polyester and 330D high-strength polyester - Volym: 30 liter - Vikt: 1960 gram Certifiering - TUV GS certified - Följer EN16716 standards

6 799 kr
8 499 kr

Ej i lager

Tillval

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Arva

Arva Switch Range Tour 32 Airbag är en lavinryggsäck för en till flera dagar på berget. En välutrustad, vattenskyddad och tålig ryggsäck med airbag, optimal lastfördelning och låg vikt för långa pass. Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Längd och position för Reactor avtryckarhandtag justeras på axelremmen.

Arvas Switch-teknik ger möjlighet att använda huvudfack med olika storlekar för varierande behov. Systemet använder samma dragkedjor som övriga ryggsäckar och ger ingen extra vikt i förhållande till en traditionell Reactor-ryggsäck. På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov.

Reactor Airbag System
Med bara 680 gram är systemet det lättaste, mest kompakta, dubbla lavinsystemet på marknaden. Reactor Airbag System är utvecklat i Frankrike exklusivt för Arva. Systemet produceras i en övervakad process för att ge högsta tänkbara prestanda och säkerhet.

3D-FIT
Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Justeras till rygglängden med storlekarna S, M, och L. Längd och position för Reactor avtryckarhandtag justeras på axelremmen.

Daisy Chain Modular Carrying System
På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov.

OBS Patronen ingår ej. Köps separat.

Specifikationer:

- En ingång från ovansidan med magnetiskt försluten trulltopp
- En ingång från sidan med vattentät YKK AquaGuard zip
- En ingång från ryggen
- Extern säkerhetsficka för lavinutrustning
- Två externa fickor för skidmask och värdesaker
- Bärremmar för skidor i A-formation eller diagonalt
- Bärremmar för splitboard/snowboard
- Två öglor för isyxa
- Kompressionssystem för effektiv packning
- Daisy Chain Modular Carrying System kompatibelt med Arvas hjälmnät
- Ergonomiskt höftbälte som är avtagbart med stor ficka med dragkedja och en mycket stretchig mesh ficka
- Komfortabel, värmeformad vattentät ryggpanel som kan justeras från 40 till 50 cm
- Kompatibel med de flesta vätskesystem
- Bröstrem med visselpipa
- Material: MIPAN REGEN-ROBIC 330D recycled polyamide, 200D recycled polyester and 330D high-strength polyester
- Volym: 30 liter
- Vikt: 1960 gram

Certifiering
- TUV GS certified
- Följer EN16716 standards