• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Ortovox Rescue Set Diract
Ortovox Rescue Set Diract

Ortovox

Ortovox Rescue Set Diract

ORTOVOX DIRACT RESCUE SET innehåller lätt, pålitlig lavinutrustning för nybörjare. Ett lavinkit med utvalda komponenter för att vara mycket intuitiva så att de lätt kan bemästras även i stressiga situationer. DIRACT Tranciever som kombinerar intuitiv drift med toppmodern teknik och en praktisk, smart design. Den är strömlinjeformad ner till bara en knapp och säkerställer intuitiv användarvägledning i stressiga situationer tack vare tydliga symboler och en 360-graders realtidsvisning. Utrustad med patenterad Smart Antenna Technology, ökar DIRACT avsevärt chanserna för att offren för lavinbegravningar ska hittas. Enheten analyserar sin plats i lavinen och växlar automatiskt till den bästa sändarantennen. Både den senaste digitala treantenntekniken och en automatisk sekundär lavinbyte är standard med ORTOVOX. Utöver SEND- och SEARCH-lägena finns det även ett standby-läge för att undertrycka signalen under sökningen. Det uppladdningsbara lågtemperaturbatteriet ger en pålitlig strömförsörjning även vid -20°C och är särskilt långvarig och miljövänlig. (Förutom premium DIRACT VOICE lavintransceivern, GER DIRACT INTE RÖSTNAVIGATION, men ger ljud och visuellt stöd för grova och fina sökningar.) ALU 240 En nybörjarsond med snabblåsningssystem: ALU 240 är reducerad till det väsentliga. Snabblåsningssystemet möjliggör snabb och enkel installation. Den är därför klar att användas på bara några sekunder, och kan fällas ihop och vikas lika snabbt. Spänningen kan ställas in genom att helt enkelt vrida på den optimerade justerskruven. Den stora sondspetsen, som har en betydligt större diameter jämfört med sondelementen, säkerställer förbättrad penetration. Den låga vikten uppnås genom att använda aluminium med en diameter på 11 mm. Som med alla våra sonder har ALU 240 lättlästa djupmarkörer, en tydlig 1-metersmarkör och ett neon orange bottensegment för att optimalt anpassa skyffningsstrategin. BADGAR En superlätt aluminiumspade med ett ergonomiskt hybridgrepp för maximal kraftöverföring. Dess avsevärda bladvolym på 2,5 liter backas upp av robust design, uttalad mittkant och höga sidoväggar för full styvhet. Halkfria spår på bladets överkant ger tillräcklig dragkraft när du bär stövlar. En centreringshjälp i axelhylsan underlättar snabb montering.

4 500 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

ORTOVOX DIRACT RESCUE SET innehåller lätt, pålitlig lavinutrustning för nybörjare. Ett lavinkit med utvalda komponenter för att vara mycket intuitiva så att de lätt kan bemästras även i stressiga situationer.

DIRACT
Tranciever som kombinerar intuitiv drift med toppmodern teknik och en praktisk, smart design. Den är strömlinjeformad ner till bara en knapp och säkerställer intuitiv användarvägledning i stressiga situationer tack vare tydliga symboler och en 360-graders realtidsvisning. Utrustad med patenterad Smart Antenna Technology, ökar DIRACT avsevärt chanserna för att offren för lavinbegravningar ska hittas. Enheten analyserar sin plats i lavinen och växlar automatiskt till den bästa sändarantennen. Både den senaste digitala treantenntekniken och en automatisk sekundär lavinbyte är standard med ORTOVOX. Utöver SEND- och SEARCH-lägena finns det även ett standby-läge för att undertrycka signalen under sökningen. Det uppladdningsbara lågtemperaturbatteriet ger en pålitlig strömförsörjning även vid -20°C och är särskilt långvarig och miljövänlig.

(Förutom premium DIRACT VOICE lavintransceivern, GER DIRACT INTE RÖSTNAVIGATION, men ger ljud och visuellt stöd för grova och fina sökningar.)

ALU 240
En nybörjarsond med snabblåsningssystem: ALU 240 är reducerad till det väsentliga. Snabblåsningssystemet möjliggör snabb och enkel installation. Den är därför klar att användas på bara några sekunder, och kan fällas ihop och vikas lika snabbt. Spänningen kan ställas in genom att helt enkelt vrida på den optimerade justerskruven. Den stora sondspetsen, som har en betydligt större diameter jämfört med sondelementen, säkerställer förbättrad penetration. Den låga vikten uppnås genom att använda aluminium med en diameter på 11 mm. Som med alla våra sonder har ALU 240 lättlästa djupmarkörer, en tydlig 1-metersmarkör och ett neon orange bottensegment för att optimalt anpassa skyffningsstrategin.

BADGAR
En superlätt aluminiumspade med ett ergonomiskt hybridgrepp för maximal kraftöverföring. Dess avsevärda bladvolym på 2,5 liter backas upp av robust design, uttalad mittkant och höga sidoväggar för full styvhet. Halkfria spår på bladets överkant ger tillräcklig dragkraft när du bär stövlar. En centreringshjälp i axelhylsan underlättar snabb montering.