• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Arva Airbag Reactor Flex 40 Pro Black
Arva Airbag Reactor Flex 40 Pro Black
REA 20%

Arva

Arva Airbag Reactor Flex 40 Pro Black

Arva Airbag Reactor Flex 40 PRO är en lavinryggsäck för flera dagar på berget och är en välutrustad ryggsäck med airbag, optimal lastfördelning och låg vikt för långa pass. Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Längd och position för Reactor avtryckarhandtag justeras på axelremmen. Arvas flexteknik ger möjlighet att använda ytterfickor med olika storlekar för varierande behov. Systemet använder samma dragkedjor som övriga ryggsäckar och ger ingen extra vikt i förhållande till en traditionell reaktorryggsäck. På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov. Reactor Airbag System Med bara 680 gram är systemet det lättaste, mest kompakta, dubbla lavinsystemet på marknaden. Reactor Airbag System är utvecklat i Frankrike exklusivt för Arva. Systemet produceras i en övervakad process för att ge högsta tänkbara prestanda och säkerhet. 3D-FIT Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Längd och position för Reactor avtryckarhandtag justeras på axelremmen. Technology Flex Arvas flexteknik ger möjligheten att använda ytterfickor med olika storlekar för varierande behov. Systemet använder samma dragkedjor som övriga ryggsäckar och ger ingen extra vikt i förhållande till en traditionell reaktorryggsäck. Daisy Chain Modular Carrying System På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov. Specifikationer: - Öppnas från framsidan - Ergonomiskt höftbälte med en ficka varav en är avtagbar - Bekväm ryggpanel med väl ventilerad dämpning - Förstärkt frontpanel med P140Dx210D Cordura ripstop HR - Bärremmar för skidor - diagonal, höger eller vänster - Bärremmar för snowboard och snöskor - Två öglor för isyxa - Säkerhetsficka för lavinutrustning - Dedikerad ficka för goggles och värdesaker - Kompatibel med Arva helmet holder - Kompatibel med de flesta vätskesystem - Bröstrem med visselpipa - Material: N330D Ripstop - Volym: 40 liter - Vikt: 2210 gram Certifiering - TUV GS certified - Följer EN16716 standards

Färger

  • Arva Airbag Reactor Flex 40 Pro Black
6 799 kr
8 499 kr

3 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Arva

Arva Airbag Reactor Flex 40 PRO är en lavinryggsäck för flera dagar på berget och är en välutrustad ryggsäck med airbag, optimal lastfördelning och låg vikt för långa pass. Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Längd och position för Reactor avtryckarhandtag justeras på axelremmen.

Arvas flexteknik ger möjlighet att använda ytterfickor med olika storlekar för varierande behov. Systemet använder samma dragkedjor som övriga ryggsäckar och ger ingen extra vikt i förhållande till en traditionell reaktorryggsäck. På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov.

Reactor Airbag System
Med bara 680 gram är systemet det lättaste, mest kompakta, dubbla lavinsystemet på marknaden. Reactor Airbag System är utvecklat i Frankrike exklusivt för Arva. Systemet produceras i en övervakad process för att ge högsta tänkbara prestanda och säkerhet.

3D-FIT
Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Längd och position för Reactor avtryckarhandtag justeras på axelremmen.

Technology Flex
Arvas flexteknik ger möjligheten att använda ytterfickor med olika storlekar för varierande behov. Systemet använder samma dragkedjor som övriga ryggsäckar och ger ingen extra vikt i förhållande till en traditionell reaktorryggsäck.

Daisy Chain Modular Carrying System
På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov.

Specifikationer:

- Öppnas från framsidan
- Ergonomiskt höftbälte med en ficka varav en är avtagbar
- Bekväm ryggpanel med väl ventilerad dämpning
- Förstärkt frontpanel med P140Dx210D Cordura ripstop HR
- Bärremmar för skidor - diagonal, höger eller vänster
- Bärremmar för snowboard och snöskor
- Två öglor för isyxa
- Säkerhetsficka för lavinutrustning
- Dedikerad ficka för goggles och värdesaker
- Kompatibel med Arva helmet holder
- Kompatibel med de flesta vätskesystem
- Bröstrem med visselpipa
- Material: N330D Ripstop
- Volym: 40 liter
- Vikt: 2210 gram

Certifiering
- TUV GS certified
- Följer EN16716 standards