• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Arva Airbag Reactor Flex 32 Pro Black
Arva Airbag Reactor Flex 32 Pro Black
REA 20%

Arva

Arva Airbag Reactor Flex 32 Pro Black

Arva Airbag Reactor Flex 32 Pro är en större lavinryggsäck för några dagars tur på berget som utvecklats tillsammans med bergsguider för att tillmötesgå proffessionella behov. Ryggsäcken är utrustad med Reactor Airbag System med dubbla airbags samt bärsystem för skidor, snowboard, snöskor och klätterutrustning. På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Reactor Airbag System Med bara 680 gram är systemet det lättaste, mest kompakta, dubbla lavinsystemet på marknaden. Reactor Airbag System är utvecklat i Frankrike exklusivt för Arva. Systemet produceras i en övervakad process för att ge högsta tänkbara prestanda och säkerhet. Technology Flex Arvas flexteknik ger möjligheten att använda ytterfickor med olika storlekar för varierande behov. Systemet använder samma dragkedjor som övriga ryggsäckar och ger ingen extra vikt i förhållande till en traditionell reaktorryggsäck. 3D-FIT Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Storlekarna S, M, och L indikerar rygglängd. Längd och position för REACTOR avtryckarhandtag justeras på axelremmen. Daisy Chain Modular Carrying System På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov. Specifikationer: - Öppning från framsidan - Ergonomiskt höftbälte med en ficka - Bärremmar för skidor diagonalt, vänster eller höger - Bärremmar för snowboard och snöskor - Bärremmar för två isyxor - Kompatibel med Arvas hjälmnät - Justerbar höjd - Ficka för goggles och värdesaker - Säkerhetsficka för lavinutrustning - Bröstrem med visselpipa för nödsituationer - Kompatibel med de flesta vätskesystem - Ryggpanel som är väl ventilerad med höga paneler och optimal komfort - Material: Nylon 330D mini Ripstop samt P140Dx210D CORDURA ripstop HR - Mått: 33 x 56 x 24 cm - Volym: 32 liter - Vikt: 2070 gram Certifiering - TUV GS - Följer EN16716 standard

6 639 kr
8 299 kr

4 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Arva

Arva Airbag Reactor Flex 32 Pro är en större lavinryggsäck för några dagars tur på berget som utvecklats tillsammans med bergsguider för att tillmötesgå proffessionella behov. Ryggsäcken är utrustad med Reactor Airbag System med dubbla airbags samt bärsystem för skidor, snowboard, snöskor och klätterutrustning. På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar.

Reactor Airbag System
Med bara 680 gram är systemet det lättaste, mest kompakta, dubbla lavinsystemet på marknaden. Reactor Airbag System är utvecklat i Frankrike exklusivt för Arva. Systemet produceras i en övervakad process för att ge högsta tänkbara prestanda och säkerhet.

Technology Flex
Arvas flexteknik ger möjligheten att använda ytterfickor med olika storlekar för varierande behov. Systemet använder samma dragkedjor som övriga ryggsäckar och ger ingen extra vikt i förhållande till en traditionell reaktorryggsäck.

3D-FIT
Med 3D Fit System anpassas ryggsäcken snabbt till kroppen för maximal komfort. Storlekarna S, M, och L indikerar rygglängd. Längd och position för REACTOR avtryckarhandtag justeras på axelremmen.

Daisy Chain Modular Carrying System
På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov.

Specifikationer:

- Öppning från framsidan
- Ergonomiskt höftbälte med en ficka
- Bärremmar för skidor diagonalt, vänster eller höger
- Bärremmar för snowboard och snöskor
- Bärremmar för två isyxor
- Kompatibel med Arvas hjälmnät
- Justerbar höjd
- Ficka för goggles och värdesaker
- Säkerhetsficka för lavinutrustning
- Bröstrem med visselpipa för nödsituationer
- Kompatibel med de flesta vätskesystem
- Ryggpanel som är väl ventilerad med höga paneler och optimal komfort
- Material: Nylon 330D mini Ripstop samt P140Dx210D CORDURA ripstop HR
- Mått: 33 x 56 x 24 cm
- Volym: 32 liter
- Vikt: 2070 gram

Certifiering
- TUV GS
- Följer EN16716 standard