• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Scott Blend Plus LS Granite Black
Scott Blend Plus LS Granite Black
Rea 30%

Granite Black

Scott

Scott Blend Plus LS Granite Black

Genom att kombinera innovation, teknik och design sätter SCOTT Blend Plus LS riktmärket för integrerade hjälmar. Den rena designen inklusive en perfekt visirintegration och smart användning av magneter, gör detta till den perfekta hjälmen för skidåkaren som letar efter stil och tekniska funktioner. Den cylindriska linsen erbjuder ett oöverträffat synfält och är perfekt att använda med glasögon. Light Sensitive Lens anpassar linsens nyans automatiskt för att få bästa kontrast under alla dina snöiga äventyr oavsett förhållanden. Hjälmen har även skyddssystemet MIPS samt säker in mold-konstruktion (EPS) med PC-skal och är utrustad med enkel storleksjustering i nacken. Den har också mjukt foder för optimal komfort och passform samt ventilation för att passa olika vädersituationer . 360 Pure soundearpads gör att hjälmen sitter skönt och gör det lättare att kommunicera med omgivningen. Specifikationer:

Färger

  • Scott Blend Plus LS White
  • Scott Blend Plus LS Granite Black

Storlek

2 659 kr
3 799 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Storleksguide

Scott

Genom att kombinera innovation, teknik och design sätter SCOTT Blend Plus LS riktmärket för integrerade hjälmar. Den rena designen inklusive en perfekt visirintegration och smart användning av magneter, gör detta till den perfekta hjälmen för skidåkaren som letar efter stil och tekniska funktioner. Den cylindriska linsen erbjuder ett oöverträffat synfält och är perfekt att använda med glasögon.

Light Sensitive Lens anpassar linsens nyans automatiskt för att få bästa kontrast under alla dina snöiga äventyr oavsett förhållanden.

Hjälmen har även skyddssystemet MIPS samt säker in mold-konstruktion (EPS) med PC-skal och är utrustad med enkel storleksjustering i nacken. Den har också mjukt foder för optimal komfort och passform samt ventilation för att passa olika vädersituationer .

360 Pure soundearpads gör att hjälmen sitter skönt och gör det lättare att kommunicera med omgivningen.

Specifikationer: