• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
Salomon Brigade Mips Olive Night
Salomon Brigade Mips Olive Night

Olive Night

Salomon

Salomon Brigade Mips Olive Night

Salomons BRIGADE-hjälm är snygg men teknisk och kombinerar en streetdesign med det avancerade skydd som krävs i bergen. Det minimalistiska, stilrena skalet är försett med MIPS- och EPS 4D-teknik, en inbyggd goggleshållare och ett avtagbart foder, så att du enkelt kan växla stil och bara ha en mössa och gogglesremmen under hjälmen. Specifikationer: Small: 53 -56 Medium: 56 - 59 Large: 59 - 63 PASSFORM - Custom Dial 360 V: Salomons snabba, effektiva och lättanvända Custom Dial 360-system har uppdaterats så att du nu även kan justera passformen vertikalt. TILLBEHÖR: Hjälmfodral SKAL - Formsprutad skalkonstruktion: Det formsprutade skalet har god hållbarhet, stötabsorption och kraftupptagning samtidigt som det är mycket lätt. PASSFORM: Oval passform PASSFORM - MaxFit Construction: Öronskyddet har en helt ny, uppdaterad V-form som omedelbart ger en bekväm och kroppsnära passform. ÖRONSKYDD: 3D-öronskydd ÖRONSKYDD: Löstagbara öronskydd FODER - AdvancedSkin ActiveDry: Snabbtorkande material för att hålla huden torr. FODER - Löstagbar/tvättbar: För bättre hygien: lätt att ta av, 100 % tvättbart foder. NORMER - Alpine CE-EN1077/ASTM F-2040: Certifierade organisationer som innehar rätten att testa och certifiera produkter för Europeiska (CE) och Amerikanska (ASTM) säkerhetsnormer. Denna produkt är certifierad för skidåkning. HAKREM: Vadderad hakrem

Färger

  • Salomon Brigade Mips Black
  • Salomon Brigade Mips Cumin
  • Salomon Brigade Mips Evening Haze
  • Salomon Brigade Mips Olive Night
  • Salomon Brigade Mips White

Storlek

1 900 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Salomon

Salomons BRIGADE-hjälm är snygg men teknisk och kombinerar en streetdesign med det avancerade skydd som krävs i bergen. Det minimalistiska, stilrena skalet är försett med MIPS- och EPS 4D-teknik, en inbyggd goggleshållare och ett avtagbart foder, så att du enkelt kan växla stil och bara ha en mössa och gogglesremmen under hjälmen.

Specifikationer:

Small: 53 -56
Medium: 56 - 59
Large: 59 - 63

PASSFORM - Custom Dial 360 V: Salomons snabba, effektiva och lättanvända Custom Dial 360-system har uppdaterats så att du nu även kan justera passformen vertikalt.
TILLBEHÖR: Hjälmfodral
SKAL - Formsprutad skalkonstruktion: Det formsprutade skalet har god hållbarhet, stötabsorption och kraftupptagning samtidigt som det är mycket lätt.
PASSFORM: Oval passform
PASSFORM - MaxFit Construction: Öronskyddet har en helt ny, uppdaterad V-form som omedelbart ger en bekväm och kroppsnära passform.
ÖRONSKYDD: 3D-öronskydd
ÖRONSKYDD: Löstagbara öronskydd
FODER - AdvancedSkin ActiveDry: Snabbtorkande material för att hålla huden torr.
FODER - Löstagbar/tvättbar: För bättre hygien: lätt att ta av, 100 % tvättbart foder.
NORMER - Alpine CE-EN1077/ASTM F-2040: Certifierade organisationer som innehar rätten att testa och certifiera produkter för Europeiska (CE) och Amerikanska (ASTM) säkerhetsnormer. Denna produkt är certifierad för skidåkning.
HAKREM: Vadderad hakrem