• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
POC Levator Mips Uranium Black Matt
POC Levator Mips Uranium Black Matt
Rea 30%

Uranium Black Matt

POC

POC Levator Mips Uranium Black Matt

Flera år av nördig nedgrottning i optimalt skydd och sikt har resulterat i POCs första visirhjälm. POC Levator MIPS erbjuder en helt integrerad upplevelse och är ett minst sagt futuristiskt förhållningssätt till vad en hjälm ska vara. Det förstorade visiret ger ett synfält som är större och bredare än alla andra goggles från POC. Det breda visiret går enkelt att byta till extralinsen som ingår så att du får optimal sikt i alla olika väder och ljusförhållanden. Mips Evolve® ger extra skydd mot roterande stötar för att minska trauma mot nacke och hjärna. Hjälmen har även en RECCO® Avalanche rescue-reflektor som förbättrar din sökbarhet om du skulle hamna i en lavin. Har du glasögon och har svårt att hitta Goggles som passar så har Levator har gott om plats för dina glasögon. Ventilationskanaler på flera ställen i hjälmen förebygger imma på insidan. Lins: Clarity Define no mirror Cat 3 VLT 10% Extralins: Clarity Comp Low Light Cat 1 VLT 57% Specifikationer POC LEVATOR MIPS Mips Evolve® RECCO® Reservlins inkluderad ABS Shell Justerbar Ventilation Alcantara vaddering

Färger

  • POC Levator Mips Hydrogen White
  • POC Levator Mips Uranium Black Matt

Storlek

3 849 kr
5 499 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Storleksguide

POC

Flera år av nördig nedgrottning i optimalt skydd och sikt har resulterat i POCs första visirhjälm. POC Levator MIPS erbjuder en helt integrerad upplevelse och är ett minst sagt futuristiskt förhållningssätt till vad en hjälm ska vara.

Det förstorade visiret ger ett synfält som är större och bredare än alla andra goggles från POC. Det breda visiret går enkelt att byta till extralinsen som ingår så att du får optimal sikt i alla olika väder och ljusförhållanden.

Mips Evolve® ger extra skydd mot roterande stötar för att minska trauma mot nacke och hjärna. Hjälmen har även en RECCO® Avalanche rescue-reflektor som förbättrar din sökbarhet om du skulle hamna i en lavin.

Har du glasögon och har svårt att hitta Goggles som passar så har Levator har gott om plats för dina glasögon. Ventilationskanaler på flera ställen i hjälmen förebygger imma på insidan.

Lins: Clarity Define no mirror Cat 3 VLT 10%
Extralins: Clarity Comp Low Light Cat 1 VLT 57%

Specifikationer

POC LEVATOR MIPS
Mips Evolve®
RECCO®
Reservlins inkluderad
ABS Shell
Justerbar Ventilation
Alcantara vaddering