• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Oakley Line Miner L Lins Prizm Hi Pink Iridium
Oakley Line Miner L Lins Prizm Hi Pink Iridium

Prizm Hi Pink Iridium

Oakley

Oakley Line Miner L Lins Prizm Hi Pink Iridium

Extralins till Oakley Line Miner L, passar även tidigare modell Line Miner XL. Prizm Snow Hi Pink Iridium är en perfekt lins för dåligt väder och flatljus under de mörkaste vintermånaderna, då den rosa färgen lyser upp och ger mycket bra kontraster. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma. Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt. Specifikationer: PRIZM SNOW HI PINK IRIDIUM® VLT: 46% CAT: 1

1 350 kr

6 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Extralins till Oakley Line Miner L, passar även tidigare modell Line Miner XL.

Prizm Snow Hi Pink Iridium är en perfekt lins för dåligt väder och flatljus under de mörkaste vintermånaderna, då den rosa färgen lyser upp och ger mycket bra kontraster. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma.
Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt.

Specifikationer:

PRIZM SNOW HI PINK IRIDIUM® VLT: 46% CAT: 1