• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Oakley Line Miner M Matte White/Prizm Snow Sapphire Iridium
Oakley Line Miner M Matte White/Prizm Snow Sapphire Iridium
Rea 30%

Matte White/Prizm Snow Sapphire Iridium

Oakley

Oakley Line Miner M Matte White/Prizm Snow Sapphire Iridium

Oakley Line Miner M är ett par skidglasögon från Oakley, med mellanstor passform och retroinspirerad look. Line Miner serien skapades i syfte att ge det ultimata perifera synfältet med en cylindrisk design och kommer i tre olika storlekar för att passa så många ansikten som möjligt. Line Miner M ersätter tidigare modell Line Miner XM och passar dig med normalstort ansikte. Sitter tätt mot ansiktet tack vare formbar ram och mjuk trelagersfoam, vilket ger ett stort synfält både sida till sida men även uppåt och nedåt. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser. Prizm Snow Sapphire Iridium är en allroundlins, med en snygg blå spegelbehandling Iridium och med ett rödrosa ljus som funkar bra i de flesta förhållanden. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma. Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt. Specifikationer: PRIZM™ SNOW SAPPHIRE IRIDIUM® VLT: 13% CAT: 3

1 267 kr
1 810 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Oakley Line Miner M är ett par skidglasögon från Oakley, med mellanstor passform och retroinspirerad look.

Line Miner serien skapades i syfte att ge det ultimata perifera synfältet med en cylindrisk design och kommer i tre olika storlekar för att passa så många ansikten som möjligt. Line Miner M ersätter tidigare modell Line Miner XM och passar dig med normalstort ansikte. Sitter tätt mot ansiktet tack vare formbar ram och mjuk trelagersfoam, vilket ger ett stort synfält både sida till sida men även uppåt och nedåt. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser.

Prizm Snow Sapphire Iridium är en allroundlins, med en snygg blå spegelbehandling Iridium och med ett rödrosa ljus som funkar bra i de flesta förhållanden. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma.

Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt.

Specifikationer:

PRIZM™ SNOW SAPPHIRE IRIDIUM® VLT: 13% CAT: 3