• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
57543-111167_1
57543-111167_1

Matte Black/Prizm Black Iridium

Oakley

Oakley Flight Tracker XL

Flight Tracker XL från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform i tidlös design och som ger ett synfält i världsklass. Att känna sig bekväm med sin utrustning är nästan lika viktigt som produktprestandan i sig. Flight Tracker har en ren, klassisk och tidlös design som är inspirerad av de första riktiga överdimensionerade gogglarna från Oakley Canopy. Flight Tracker är en stor goggle med svärisk lins där optimering av synfältet varit drivkraften vid framtagandet. Modellen kommer i tre olika storlekar (XL, XM och XS) och passar således alla ansikten. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm linser. Prizm linserna är framtagna för att ge dig optimal sikt och ge kontraster i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder och för att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt. Prizm Black Iridium är en mörk lins för de allra soligaste dagarna och dem mest ljusa månaderna, den här linsen är perfekt på en solig glaciär. Linsen har en silvrig spegelbehandling och ett mörkt rödbrunt ljus. Linsen behandlad för att stå emot repor och imma.

1 920 kr

Ej i lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Flight Tracker XL från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform i tidlös design och som ger ett synfält i världsklass.

Att känna sig bekväm med sin utrustning är nästan lika viktigt som produktprestandan i sig. Flight Tracker har en ren, klassisk och tidlös design som är inspirerad av de första riktiga överdimensionerade gogglarna från Oakley Canopy. Flight Tracker är en stor goggle med svärisk lins där optimering av synfältet varit drivkraften vid framtagandet. Modellen kommer i tre olika storlekar (XL, XM och XS) och passar således alla ansikten. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm linser.
Prizm linserna är framtagna för att ge dig optimal sikt och ge kontraster i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder och för att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt.

Prizm Black Iridium är en mörk lins för de allra soligaste dagarna och dem mest ljusa månaderna, den här linsen är perfekt på en solig glaciär. Linsen har en silvrig spegelbehandling och ett mörkt rödbrunt ljus. Linsen behandlad för att stå emot repor och imma.