• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Oakley Flight Tracker L Matte Black/Prizm Snow Torch Iridium
Oakley Flight Tracker L Matte Black/Prizm Snow Torch Iridium
Rea 30%

Matte Black/Prizm Snow Torch Iridium

Oakley

Oakley Flight Tracker L Matte Black/Prizm Snow Torch Iridium

Flight Tracker L från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform i tidlös design, och som ger ett synfält i världsklass. Optimeringen av synfältet var drivkraften när dessa skidglasögon togs fram. Resultatet blev ett par goggles med sfärisk lins och klassisk design med inspiration hämtad från Canopy, de första riktigt överdimensionerade skidglasögonen från Oakley. En tunn ram ger maximalt synfält i alla riktningar och dem sitter skönt och tight på ansiktet, tack vare mjuk formbar ram och trelagersfoam. Flight Tracker L ersätter tidigare modell Flight Tracker XL. Modellen kommer i tre olika storlekar (L, M och S) och passar således alla ansikten. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser. Prizm Torch Iridium är en allroundlins, med en cool rödorange spegelbehandling och med ett rödrosa ljus som funkar bra i de flesta förhållanden. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma. Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt. Specifikationer: PRIZM SNOW TORCH IRIDIUM® VLT: 17% CAT: 3

1 540 kr
2 200 kr

2 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Flight Tracker L från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform i tidlös design, och som ger ett synfält i världsklass.

Optimeringen av synfältet var drivkraften när dessa skidglasögon togs fram. Resultatet blev ett par goggles med sfärisk lins och klassisk design med inspiration hämtad från Canopy, de första riktigt överdimensionerade skidglasögonen från Oakley. En tunn ram ger maximalt synfält i alla riktningar och dem sitter skönt och tight på ansiktet, tack vare mjuk formbar ram och trelagersfoam. Flight Tracker L ersätter tidigare modell Flight Tracker XL.

Modellen kommer i tre olika storlekar (L, M och S) och passar således alla ansikten. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser.

Prizm Torch Iridium är en allroundlins, med en cool rödorange spegelbehandling och med ett rödrosa ljus som funkar bra i de flesta förhållanden. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma.

Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt.

Specifikationer:

PRIZM SNOW TORCH IRIDIUM® VLT: 17% CAT: 3