• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Oakley Flight Tracker L Matte Black/Prizm Snow Hi Pink Iridium
Oakley Flight Tracker L Matte Black/Prizm Snow Hi Pink Iridium

Matte Black/Prizm Snow Hi Pink Iridium

Oakley

Oakley Flight Tracker L Matte Black/Prizm Snow Hi Pink Iridium

Flight Tracker L från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform i tidlös design, och som ger ett synfält i världsklass. Optimeringen av synfältet var drivkraften när dessa skidglasögon togs fram. Resultatet blev ett par goggles med sfärisk lins och klassisk design med inspiration hämtad från Canopy, de första riktigt överdimensionerade skidglasögonen från Oakley. En tunn ram ger maximalt synfält i alla riktningar och dem sitter skönt och tight på ansiktet, tack vare mjuk formbar ram och trelagersfoam. Flight Tracker L ersätter tidigare modell Flight Tracker XL. Modellen kommer i tre olika storlekar (L, M och S) och passar således alla ansikten. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser. Prizm Snow Hi Pink Iridium är en perfekt lins för dåligt väder och flatljus under de mörkaste vintermånaderna, då den rosa färgen lyser upp och ger mycket bra kontraster. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma. Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt. Specifikationer: PRIZM SNOW HI PINK IRIDIUM® VLT: 46% CAT: 1

1 920 kr

Ej i lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Flight Tracker L från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform i tidlös design, och som ger ett synfält i världsklass.

Optimeringen av synfältet var drivkraften när dessa skidglasögon togs fram. Resultatet blev ett par goggles med sfärisk lins och klassisk design med inspiration hämtad från Canopy, de första riktigt överdimensionerade skidglasögonen från Oakley. En tunn ram ger maximalt synfält i alla riktningar och dem sitter skönt och tight på ansiktet, tack vare mjuk formbar ram och trelagersfoam. Flight Tracker L ersätter tidigare modell Flight Tracker XL.

Modellen kommer i tre olika storlekar (L, M och S) och passar således alla ansikten. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser.

Prizm Snow Hi Pink Iridium är en perfekt lins för dåligt väder och flatljus under de mörkaste vintermånaderna, då den rosa färgen lyser upp och ger mycket bra kontraster. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma.

Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt.

Specifikationer:

PRIZM SNOW HI PINK IRIDIUM® VLT: 46% CAT: 1