• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
Oakley Flight Tracker L Matte Black/Prizm Snow Clear
Oakley Flight Tracker L Matte Black/Prizm Snow Clear

Matte Black/Prizm Snow Clear

Oakley

Oakley Flight Tracker L Matte Black/Prizm Snow Clear

Flight Tracker L från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform i tidlös design, och som ger ett synfält i världsklass. Optimeringen av synfältet var drivkraften när dessa skidglasögon togs fram. Resultatet blev ett par goggles med sfärisk lins och klassisk design med inspiration hämtad från Canopy, de första riktigt överdimensionerade skidglasögonen från Oakley. En tunn ram ger maximalt synfält i alla riktningar och dem sitter skönt och tight på ansiktet, tack vare mjuk formbar ram och trelagersfoam. Flight Tracker L ersätter tidigare modell Flight Tracker XL. Modellen kommer i tre olika storlekar (L, M och S) och passar således alla ansikten. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser. Prizm Snow Clear är en transparent lins, som ger fina kontraster vid skidåkning i elljus och dåligt väder. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma. Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt. Specifikationer: PRIZM SNOW CLEAR VLT: 65% CAT: 1

1 470 kr

Ej i lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Flight Tracker L från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform i tidlös design, och som ger ett synfält i världsklass.

Optimeringen av synfältet var drivkraften när dessa skidglasögon togs fram. Resultatet blev ett par goggles med sfärisk lins och klassisk design med inspiration hämtad från Canopy, de första riktigt överdimensionerade skidglasögonen från Oakley. En tunn ram ger maximalt synfält i alla riktningar och dem sitter skönt och tight på ansiktet, tack vare mjuk formbar ram och trelagersfoam. Flight Tracker L ersätter tidigare modell Flight Tracker XL.

Modellen kommer i tre olika storlekar (L, M och S) och passar således alla ansikten. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser.

Prizm Snow Clear är en transparent lins, som ger fina kontraster vid skidåkning i elljus och dåligt väder. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma.

Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt.

Specifikationer:

PRIZM SNOW CLEAR VLT: 65% CAT: 1