• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Dynafit Mezzalama 22/23
Dynafit Mezzalama 22/23

Dynafit

Dynafit Mezzalama 22/23

Dynafit Mezzalama är en renodlad Skimo-modell med en rejält byggd sandwichkonstruktion som ger stabila egenskaper utför trots sin riktigt låga vikt. Denna modell är utvecklad för både tävling och träning och lämpar sig utmärkt för Grand Course -loppen såväl som Kebnekaise Classic. Skidan har konstruerats med en bredare spade, en längre tip rocker och en kortare radievilket gör skidorna mer förlåtande och sparar energi på nedfarten. Kärnan Paulownia Speed Core optimerar egenskaperna i kombination med glasfiber och kolfiberremsor, Carbon Speed Stringers. Belaget är preparerat för att ge bästa tänkbara glid. Specifikationer: Dynafit Mezzalama Längd: 162 cm Sidecut: 98-64-79 mm Radie: 20,5 meter Vikt: 790 gram Sidewall Cap Construction Race finish - preparerad för tävling Carbon Glasfiber Technology Paulownia-Glasfiber Construction (USP)

Längd

8 699 kr

3 st

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Ange koden "skida+bindning" i kassan för 10% paketpris vid köpa av skida och bindning*
  • *Koden gäller enbart på ej redan nedsatta priser
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Dynafit

Dynafit Mezzalama är en renodlad Skimo-modell med en rejält byggd sandwichkonstruktion som ger stabila egenskaper utför trots sin riktigt låga vikt. Denna modell är utvecklad för både tävling och träning och lämpar sig utmärkt för Grand Course -loppen såväl som Kebnekaise Classic.

Skidan har konstruerats med en bredare spade, en längre tip rocker och en kortare radievilket gör skidorna mer förlåtande och sparar energi på nedfarten. Kärnan Paulownia Speed Core optimerar egenskaperna i kombination med glasfiber och kolfiberremsor, Carbon Speed Stringers. Belaget är preparerat för att ge bästa tänkbara glid.
Specifikationer:
Dynafit Mezzalama
Längd: 162 cm
Sidecut: 98-64-79 mm
Radie: 20,5 meter
Vikt: 790 gram
Sidewall Cap Construction
Race finish - preparerad för tävling
Carbon Glasfiber Technology
Paulownia-Glasfiber Construction (USP)