• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Dynafit Blacklight 88 22/23
Dynafit Blacklight 88 22/23

Dynafit

Dynafit Blacklight 88 22/23

Dynafit Blacklight 88 tillhör Speed Touring-segmentet och är utvecklad för snabba topptursbestigningar och längre turer i utsatta miljöer. En premiummodell för all typ av terräng och underlag på långa distanser samt för vardagsmotion. Kärna av laminerad Paulownia för optimal synergi mellan lätthet, soliditet och mjukare vridstyvhet ger förlåtande egenskaper i krävande terräng. UD Carbon, ett kolfiber med envägssträckning över hela skidans yta maximerar vridstyvhet och ger lägsta tänkbara totalvikt. Sandwich-konstruktion med ABS sidokant kombineras med Dynafit´s beprövade 3D Sidewall Cap, vilket reducerar materialåtgången utan att inkräkta på vridstyvheten. Rocker profil i både nos och bakända och sidoskärning som är optimerad för varje unik längd ger proportionell funktion med effektiv åkyta och svängradie. Skidans belag är preparerat för tävling. Kombineras med förskurna Dynafit Speedskin som är förberedda med Dynafits unika tip- och tail infästning. Specifikationer: Dynafit Blacklight 88 22/23 Längder: 165, 172, 178, 184 cm Sidecut: 123-88-111 mm Radie: 19 m Vikt: 1140 g Race finish: belaget är förberett för tävling Paulownia Speed Core UD Carbon

Längd

6 999 kr

I lager

  • 10% Paketpris vid köp av skida + bindning, dras i kassan
  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Dynafit

Dynafit Blacklight 88 tillhör Speed Touring-segmentet och är utvecklad för snabba topptursbestigningar och längre turer i utsatta miljöer. En premiummodell för all typ av terräng och underlag på långa distanser samt för vardagsmotion.

Kärna av laminerad Paulownia för optimal synergi mellan lätthet, soliditet och mjukare vridstyvhet ger förlåtande egenskaper i krävande terräng. UD Carbon, ett kolfiber med envägssträckning över hela skidans yta maximerar vridstyvhet och ger lägsta tänkbara totalvikt. Sandwich-konstruktion med ABS sidokant kombineras med Dynafit´s beprövade 3D Sidewall Cap, vilket reducerar materialåtgången utan att inkräkta på vridstyvheten.

Rocker profil i både nos och bakända och sidoskärning som är optimerad för varje unik längd ger proportionell funktion med effektiv åkyta och svängradie.

Skidans belag är preparerat för tävling. Kombineras med förskurna Dynafit Speedskin som är förberedda med Dynafits unika tip- och tail infästning.
Specifikationer:
Dynafit Blacklight 88 22/23
Längder: 165, 172, 178, 184 cm
Sidecut: 123-88-111 mm
Radie: 19 m
Vikt: 1140 g
Race finish: belaget är förberett för tävling
Paulownia Speed Core
UD Carbon