• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Extrem Project 90 W 23/24
Extrem Project 90 W 23/24
Rea 30%

Extrem

Extrem Project 90 W 23/24

Extrem Project 90W är en skida för kvinnliga eller lättare åkare som spenderar den mesta av sin tid i pisten, och som åker utanför den mellan varven när förhållandena bjuder in till det. En lätt rocker i tip och tail, kombinerad med ett mycket bra kantgrepp och ger möjligheten att alternera mellan carvande och sladdande svängar, något som skapar en rolig skida för hela berget. Konstruktionen består av en träkärna bestående av spänstig och lätt poppel till skillnad från unisexmodellen som även har ett inslag av tyngre bok. Det ger en skida som är lite mer lekfull och smidigare att hantera även för lättare åkare Det suveräna kantgreppet och vridstyvheten kommer från dubbla lager Titanal i fullbredd. Racegummidämpning i tip och tail minimerar vibrationer. Specifikationer:

Längd

6 019 kr
8 599 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Ange koden "skida+bindning" i kassan för 10% paketpris vid köpa av skida och bindning*
  • *Koden gäller enbart på ej redan nedsatta priser
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Extrem

Extrem Project 90W är en skida för kvinnliga eller lättare åkare som spenderar den mesta av sin tid i pisten, och som åker utanför den mellan varven när förhållandena bjuder in till det. En lätt rocker i tip och tail, kombinerad med ett mycket bra kantgrepp och ger möjligheten att alternera mellan carvande och sladdande svängar, något som skapar en rolig skida för hela berget.

Konstruktionen består av en träkärna bestående av spänstig och lätt poppel till skillnad från unisexmodellen som även har ett inslag av tyngre bok. Det ger en skida som är lite mer lekfull och smidigare att hantera även för lättare åkare Det suveräna kantgreppet och vridstyvheten kommer från dubbla lager Titanal i fullbredd. Racegummidämpning i tip och tail minimerar vibrationer.

Specifikationer: