• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Extrem Fusion 105 23/24
Extrem Fusion 105 23/24
Rea 30%

Extrem

Extrem Fusion 105 23/24

Extrem Fusion 105 är en otroligt allround friåkningsskida. Det spelar ingen roll om snön är nyfallet puder eller vindpackad, Fusion 105 är en smidig skida som hanterar allt med lätthet och en lekfull känsla, den flyter fint i puder samtidigt som den håller kanten på hårdare snö. Det här är den perfekta skidan för freerideåkaren som söker en skida som kan allt, från toppturer till stora berg i hög fart. För att hålla vikten nere är träkärnan tillverkad av spänstig poppel och lätt paulownia, något som ger skidan sina lättsamma och lekfulla egenskaper. Vi har lagt in racegummidämpning i tip och tail för att filtrera bort vibrationer och göra skidan stabil. Den indragna skärningen, tillsammans med den progressiva rockern i tip och tail, gör att skidorna blir smidiga och lättåkta i alla typer av offpistförhållanden. Specifikationer:

Längd

5 809 kr
8 299 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Ange koden "skida+bindning" i kassan för 10% paketpris vid köpa av skida och bindning*
  • *Koden gäller enbart på ej redan nedsatta priser
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Extrem

Extrem Fusion 105 är en otroligt allround friåkningsskida. Det spelar ingen roll om snön är nyfallet puder eller vindpackad, Fusion 105 är en smidig skida som hanterar allt med lätthet och en lekfull känsla, den flyter fint i puder samtidigt som den håller kanten på hårdare snö. Det här är den perfekta skidan för freerideåkaren som söker en skida som kan allt, från toppturer till stora berg i hög fart.

För att hålla vikten nere är träkärnan tillverkad av spänstig poppel och lätt paulownia, något som ger skidan sina lättsamma och lekfulla egenskaper. Vi har lagt in racegummidämpning i tip och tail för att filtrera bort vibrationer och göra skidan stabil. Den indragna skärningen, tillsammans med den progressiva rockern i tip och tail, gör att skidorna blir smidiga och lättåkta i alla typer av offpistförhållanden.

Specifikationer: